Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Munkahelyi kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi kapcsolat?

Figyelt kérdés

Rámnyomult egy pasi a munkahelyen.

Nincs vezető beosztasban, mégis dirigál meg osztja ki a feladatokat amit mindenki azonnal teljesít.

Amit tudni kell hogy én ukrán vagyok.

Ő és én angolul komminálunk.

Ezert a bnőm írja ki ezt a kérdést.

De ez a pali magas és izmos, egy szépfiú, nagyon jó pasi és kedves velem és masokkal is.

Latom hogy mindenkinek tetszik, de ő rám koncentráll , mással nem áll le.

Minden nap odajön és flörtölünk és megnevettet engem.

Akkor is ha rossz a kedvem.

Ha visszautasítom őt, csak annyit mond, semmi baj, majd legközelebb te szép nő.

És nem adja fel.

Én meg most ott tartok hogy nem akarom visszautasitani őt, de összeugrik a gyomrom a gyönyörtől amikor meglátom őt és zavarban vagyok ha jön.

Sőt egész nap csak rá gondolok.

Messengeren is beszéltünk esténként és leírta mennyire tetszem neki és hogy sokat gondol rám.

Viszont ő egy befutott ember, mindene megvan...én pedig egy szállodában lakok a munkatarsnőmmel egy szobàban. Meg eleve én csak par hónapot akartam itt maradni aztán mennék haza, ezert is bonyolult ez. Nem tudom. Mi legyen?

2023. máj. 4. 19:59
 1/1 anonim ***** válasza:
74%
Ha mással nem flörtölget, az mindenképp jó jel. Ha egy hullámhosszon vagytok, mégis miért ne próbálhatnád meg? Mitől félsz?
2023. máj. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!