Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Melyik nőtípus jön be jobban? Képek lent
csaj vagyok, de ha már "hasonlítani szeretnék vkire" akkor második mert sztem jó az alakja, szép a hangja, sminke se rossz
második nagyon sovány, semmi mell, feje hosszú, és semmilyen az arca a szőke haja miatt, nem áll jól neki
Egyetértek a 21:41-es válaszolóval. Akkor már inkább Liv Tyler.:-) Természetes, szép, egészséges alkat.
A te képeid közül, az első legalább barátságosan néz, mosolyog, de elég soványka (és még finom voltam), a másodiknak szép formás alakja van, de az a ruha, meg ahogy ki van festve.. elég k*rvás.
2
de csak az alakja miatt, jobban szeretem, ha egy kicsit vastagabb a lány combja... legyen rajta mit fogni.... :)
Mire érted itt a nőtipust? Szőke vs barna vagy vékony vs teltkarcsú?
Testalkatra egyértelmű 2.
Szőke vagy barna: Áltlában a szőkék hamarabb megtetszenek, de szeretem a barna lányokat is.
Összességében egyértelműen jobban tetszik a 2. csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!