Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg Őt?
Kilencedikes lány vagyok. Pár napja felfigyeltem a suliban egy hihetetlenül édes srácra, aki nagyon megfogott. Nemcsak a külseje tetszett, hanem a viselkedése, ahogy beszélt a többiekkel. Hihetetlenül kedvesnek tűnt.
Az iskolám honlapján már minden osztályképet végignéztem, de nem találtam. Sem a nevét nem tudom, sem a korát.
Azóta egyszer sem láttam.
Mit tehetnék hogy megtaláljam? Ha meg is találnám mi lenne a "következő lépés"?
Köszönöm a válaszokat!
az a srác én voltam!
.. várom a következő lépésed.
Kovetkezo lepes?
Huszar D5-re! Igy bevedi a bastyat a kiralynotol es utat ad a futonak, hogy leuthesse az ellenfel bastyajat, ami ket lepesbol sakkot adhatna a kiralynak.
tanár vagyok!:D
kissé fiatalos és elvegyülök a kicsik között, hogy friss husit kapjak, ami reped még mint a dinnye
kissé fiatalos:D reped mint a dinnye?
de hülye vagy:D
hát ha megtalálnád a többi leirtak alapján én azt irnám hogy szija
láttalak párszor a suliba gondoltam bejelölek nem gáz?:D
azt ha közel lakik hozzád beszélj meg egy talit vele..
beszélgessetek sokat!
ismerjen meg.:D
mennél jobban ismer annál jobb:D
amugy a megtalálásába nem tudok segiteni mert én is ilyen szituba vagyok:/ de csak én a keresztnevét tudom de hogy mi a vezetékneve xD azt nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!