Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kérdéseket jó tisztázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Milyen kérdéseket jó tisztázni egy kapcsolat indulása előtt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 16:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gyerekvállalást, közös vagy külön kassza kérdést ès az elvárásokat a szexualításban. Utóbbi nagyon fontos, mert sokszor csak akkor derül ki, hogy az egyik fél totál prűd, amikor a másik már szerelmes.
2023. máj. 2. 06:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11 Az igaz, pl a seggbeizé mániát is érdemes tisztázni annál rosszabb nincs mikor valaki rá van kattanva.

De ez általában már valami bzis hanglejtésből látszik amúgy.

Meg azt hogy kinek mije van a szexhez.

Gyerekvállalást is, bár ott lehet vetíteni és félrevezetni, meg az összes többi olyannál ami megbeszélés kérdése. Mondani bármit lehet, a tettek többet mutatnak.

2023. máj. 2. 07:00
 13/16 anonim ***** válasza:
12. Nem csak a seggbeizé szokott probléma lenni, hanem orál, kézimunka is. Sz@r rájönni, hogy akibe már beleszerettél, egyiket sem csinálja. Vagy csak nekem dob az élet ilyen nőket?
2023. máj. 2. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
13. Ez valami bekattanás lehet hogy direkt az esik a legjobban amit a másik nem szeretne. Mint a hisztis gyerek az oviban, hogy csakazértis az kell. Vagy ez a harc a párok között a gyerek miatt alakul ki? Hogy mindig az egyéb módszerek vannak istenítve.
2023. máj. 2. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért nekem fura lenne úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy akkor előveszünk egy checklistet, hogy mit kell tisztázni előre. Nem tudom, nekem erőltetett ez. Persze, beszélgetni kell, de nem úgy, hogy akkor most tisztázzuk le ezeket a kérdéseket, mielőtt belekezdünk. Legalábbis én így gondolom.
2023. máj. 2. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Erőltetett? Lehet. De így legalább ki lehet szűrni azt, aki nem megfelelő.
2023. máj. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!