Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen matcheltem egy férfi ismerőssel. Miért nem ír?
Figyelt kérdés
Egy olyan férfi ismerős, akivel látásból ismerjük egymást régóta, mert mindketten tagjai vagyunk egy nagy társaságnak...csak évente 1-2-szer találkoztunk...de eddig csak köszönésig jutottunk. Nekem volt párom 7 éven át, ezt ő is tudta. Mióta szingli vagyok, nem találkoztunk. Hát most matcheltünk tegnap, de egyelőre nem írt rám. Szerintetek nem akar semmit tőlem, csak kíváncsi volt, párba állunk-e? Vagy fél, hogy beég a közös ismerősök előtt?2023. ápr. 30. 15:11
12/14 anonim válasza:
10vagyok.
Mar nem jarok azzal a busszal amivel jartunk, nem lattam azota. Viszont tarskereson azota is fent van, de mar nem huz jobbra :D
Pedig tetszem neki, mert eloben le sem vette rolam a szemet, es ugy ereztem meg akar szolitani. De hat ez van
13/14 anonim válasza:
12: Jó, de ha egyszer jobbra húzott, most hogy kerültél vissza balra?:)
14/14 A kérdező kommentje:
10, ha neked is tetszik, és biztos vagy benne, hogy tetszel neki, miért nem írsz neki te?
Én írtam volna ennek a pasinak, ha napokig nem ír rám, hisz mindketten jobbra húztuk egymást, a szimpátia akkor megvan... De rám írt másnap, így megúsztam, h nekem kelljen keresnem. :D
2023. máj. 2. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!