Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám az önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám az önbizalmam növelni, hogy könnyebben ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Az élet más területein magabiztosabb vagyok, de az ismerkedéshez, randizáshoz szinte semmi önbizalmam nincs. Pedig sokat foglalkozok magammal, a külsőmből ennél többet nem igazán tudnék kihozni (sportolok, ápolt vagyok, adok a ruházatomra stb.).

2023. ápr. 29. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Hol ismerkedsz? Eddig csak elutasítottak?
2023. ápr. 29. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Én azt gondolom, hogy ez azért lehet, mert nincs sikerélményed ismerkedés és a randizás területén.

Lehet tévedek...

2023. ápr. 29. 09:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Volt pár kapcsolatom, de persze volt részem elutasításban is illetve több olyan ismerkedés volt, ami félbeszakadt mert számomra nem volt egyértelmű, hogy a másik fél is akar-e tőlem valamit vagy csak havernak tekint, ezért jobban közeledni nem mertem hozzá, rákérdezni meg pláne.
2023. ápr. 29. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:

"számomra nem volt egyértelmű, hogy a másik fél is akar-e tőlem valamit vagy csak havernak tekint, ezért jobban közeledni nem mertem hozzá, rákérdezni meg pláne."

Az lenne a kérdésem hogy ha rákérdeztél volna akkor vége lett volna a világnak??? 🙂

Nem "kérdeztél" rá, így sajnos az esélyt se adtad meg!!!

2023. ápr. 29. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik, hogy te magadnak növeled.

A sikerek hatására nő, a kudarcok hatására pedig csökken.

Ha utóbbiak vannak túlsúlyban, akkor az önbizalmad alacsony marad.

2023. ápr. 29. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Legyen sikeres karrier az garantálja nőknél sikert, mert lesz önbizalmad
2023. ápr. 29. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"A sikerek hatására nő, a kudarcok hatására pedig csökken."

Szerintem semmit nem veszítettél volna ha rákérdezel! Max azt mondja -nem.

Akkor pont ott tartanál mint most.

Viszont ha igent mond lehet azóta is boldogan éltek...

Ezt kellene megérteni, és nem rágörcsölni.

Tudom hogy önbizalom akkor van, ha van sikerélmény, sikerélmény meg akkor van, ha van önbizalom 😉

A baj ott kezdődik hogy egy " ESETLEGES" visszautasítás miatt nincs kezdeményezés,nincs kérdés, mert ha visszautasít az kudarc.

Kudarc = önbizalom csökkenés!

NE kudarcnak éld meg!!!

Ez lenne a lényeg 🙂

2023. ápr. 29. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy, hogy nincs akkora tétje, hogy szorongnod kellene emiatt. Ha kedves, nyitott vagy az emberekkel, akkor a legrosszabb, ami történhet az, hogy kapsz egy visszajelzést arról, hogy nem tetszel az illetőnek. Ez meg hasznos tapasztalat lesz és ha van elég önismereted, idővel látni fogod milyen típusú embereket, helyzeteket érdemes elkerülnöd és milyeneket prioritzálnod. Az utóbbi esetekben nagyobb is lesz az önbizalmad.
2023. ápr. 29. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Te érted a lényeget!!! 🙂 ezt szeretném ha a kérdező is megértené 🙂

2023. ápr. 29. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Olvassál, műveld magad.
2023. ápr. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!