Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem zavar k.rvára?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar k.rvára? Ellenkező nemű barátok.

Figyelt kérdés

Szóval engem rohadtul zavar, ha egy férfinek van nő barátja.

Egyszerűen nem hiszek a férfi és nő közötti barátságban. Mindig van szexuális vonzalom az egyik - vagy mindkét fél részéről, csak éppen nem mondják ki, ráhúzzák a “barátság” szót. Baromság. Egy barátságban nincs szexuális vonzalom.

Idegesítő, mikor látom a randi előtt csekkolva a férfit a közösségi oldalon látom, hogy 10/10-es nőkkel pózolva oda van írva, hogy “legjobb barátok”. Persze, d.gná őket, vagy d.gja is vagy d.gta vagy majd fogja. Hol vannak az átlagos kinézetű vagy éppen csúnyácskább barátok? Okádék. Szerintem egyedül fogok meghalni.

Éppen ma randiztam egy ilyennel, mondta, hogy igen, gyönyörű a csaj barátja, de nem akar tőle semmit, de előtte az is kicsúszott a száján, hogy az elején többet akart tőle. Akkor most mi is van??? Gondolom, leépítette a nő, de ő a közelben maradt várva a megfelelő alkalomra.

Nekem pont ilyen férfi “barátaim” vannak. Vagy szexeltem már velük és “jóban” maradtunk, mert nem akartam aztán tőlük semmi komolyat (mert arra alkalmatlanok voltak) vagy bepróbálkoztak, de elhajtottam őket és a közelben maradnak, hátha egyszer igent mondok.

Persze ő nem éri, mi a bajom. Ki is mondta, az elején többet akart tőle és gyönyörűnek is nevezte. Az hogyan lenne barátság???? Hogyan lehet ennyire ostoba?

N/28

2023. ápr. 26. 23:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%

Lehet magadból indulsz ki kérdező mint mindenki...

Nekem is van férfi barátom kb 10en plusz éve, ha akarnék se tudnék velük mit kezdeni...nem a kinézetük miatt hanem mert túl régóta barátok.

A hirtelen jött barátságosan énsem hiszek, de én pl olyannal akivel közünk volt egymáshoz vagy többet akartam tőle nem is barátkozik tovább.

Van akinek megy a nő férfi barátság van akinek nem.

2023. ápr. 27. 00:19
 12/39 anonim ***** válasza:
57%

"Én sem hiszek ezekben, a párom legyen a legjobb barátom"

Ez nagyon magányos tud lenni, ha mondjuk szakítasz a legjobb barátaiddal, és ott vagy egyedül a fájdalmaddal.

2023. ápr. 27. 00:45
 13/39 anonim ***** válasza:
37%
Ismerek szép/csúnya/átlagos embereket szép/csúnya/átlagos ellenkező nemű barátokkal. Nem csak a picsatanodában kéne körülnézni, hanem az életben is. Ez nem egy sorozat.
2023. ápr. 27. 00:47
 14/39 anonim ***** válasza:
22%

Na és a barátság mióta zárja ki a szexuális vonzalmat? Gondolkodj már kicsit, akkor a leszbikus nőknek nincsenek lánybarátaik, vagy a meleg férfiaknak nem lehetnek férfi barátaik? Mi gond van azzal, ha mint nő/férfi tetszik a másik, de amúgy nem szexelsz vele?

Sőt, tovább megyek, amikor emberek mondják az esküvőjükön, hogy a párjuk egyben a legjobb barátjuk is stb. akkor ott is vered magad, hogy nem érezhet iránta barátságot, mert szerelmesek?

Te döntöd el, hogy kinek ki lehet barátja és a barátság, mint komplex fogalom pontosan mit takar és mi fér bele? Max. a saját életedben. Egyébként meg terápiát javaslok ennyi önbizalommal, nem párkapcsolatot.

2023. ápr. 27. 01:00
 15/39 anonim ***** válasza:
74%
Oké, elfogadjuk, nálad ez kizáró ok. Ugyanannyi jogod van ez alapján elutasítani valakit, mint másnak az alapján, hogy az illető rak-e ananászt a pizzára, vagy sem. Ettől függetlenül azért viszonylag sokan vagyunk a bolygón, aki szerint ilyen kapcsolat létezhet, mégse hivatkozunk úgy rád, mintha egy alsóbb rendű létforma lennél. Válaszolva az eredeti kérdésedre, nem, a válaszok alapján nem csak téged zavar, ha a párjának ellenkező nemű barátai vannak, de azért már a kommentek megoszlása alapján is látszik, hogy nem merném azt mondani, hogy ezt az álláspontot az abszolút többség képviseli. Szerintem létezik, tapasztalatból mondom, de nyilván meglesz a mögöttes filozófia, hogy mélyen a tudatalattinkban csak dugni akarunk, amióta ismerjük egymást…
2023. ápr. 27. 05:20
 16/39 anonim ***** válasza:
60%
Nekem több nő barátom is van és sose volt köztünk semmi. Nincs ebben semmi különös..
2023. ápr. 27. 05:37
 17/39 anonim ***** válasza:
29%
Nem mindenki egy agyatlan ösztönlény, hogy az ellenkező nemet egy f@szra vagy egy pinára redukálja. Bocsi.
2023. ápr. 27. 06:21
 18/39 anonim ***** válasza:
12%
Ne legyünk már álszentek! Nézd már meg a női oldalakat is. Szürke veréb nők olyan férfiak mellett pózolnak, hogy egy normális férfi azonnal arrébb is áll, nem hogy ismerkedni próbálna. Szóval ez a fajta ön-marketing eléggé kontraproduktív!
2023. ápr. 27. 06:23
 19/39 anonim ***** válasza:
80%

Én sem hiszek a férfi női barátságban. Pontosan ezért nem is randizok olyannal, akinek felnőtt férfi létére legjobb barátnői vannak. Nekem nem fér bele. Nem baj, ha a másiknak igen, de akkor nem egymást keressük. A randi előtt legyen téma, hogy mizu a barátokkal. Hidd el, nem lehetetlen olyan férfit találni, aki hasonlóan gondolkozik.

24N

2023. ápr. 27. 06:33
 20/39 anonim ***** válasza:
64%

Én meg olyan férfival nem randizom, aki a nőkben mindössze egy pinát lát, és ha nem dughatja őket, akkor nem is hajlandó kapcsolatot fenntartani velük.

Senki sem arról beszél, hogy egy férfi és egy nő szerelem nélkül lehetnek elválaszthatatlan lelki társak, de basszus, ti komolyan annyira rá vagytok kattanva a szexre, hogy egy random barátságot nem tudtok elképzelni valakivel, akinek a másik fajta nemi szerve van? Beszarok.

2023. ápr. 27. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!