Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder még él vagy MI vezérli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder még él vagy MI vezérli?

Figyelt kérdés

Azért, mert még akivel matchelek is és ráírok nem is válaszol és a match is eltűnik. A kék pipa ott van hogy igazolt fiók. Nem értem, ha egyszer valaki jobbra húz aztán meg ez van (legalább akkor annyit írna, hogy jaj véletlen volt)... Már oda is csak dicsekedni járnak az emberek hogy milyen gyönyörű helyeken nyaralnak meg milyen pompás az életük, egyébként is minek ilyen képek egy társkeresőre? nem elég nekik már a facebook meg az insta már a tárkeresőn is csak a látszatot mutatják. 2 tippem van erre miért csinálják 1. tényleg csak dicsekvésből 2. vagy ezzel jelzik burkoltan, hogy ilyen életszínvonalra vágynak és csak azzal beszélnek akiről látják, hogy ezt meg is tudja nekik adni.

Csak a női profilokról nyilatkozom, férfi vagyok.

2023. ápr. 25. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért van kitalálva ez a párba állós rendszer, hogy olyan tudjon írni csak, akivel kölcsönös a szimpátia.

Ehhez képest b@sznak visszaírni.

Amúgy meg az van, hogy kigyűlik mondjuk 20 matche, abból a legjobb 2-3-al elkezd beszélgetni, a többiekkel meg csak flegmázik vagy vissza sem ír nekik.

Sajnos ha nem vagy egy top csávó, nem sok babér fog tinderen teremni, mert 3x annyi férfi használja mint nő és így elvben sem tudna mindenki becsajozni.

2023. ápr. 25. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Sajna a nők ilyenek, nem MI vezérli a profilokat (legalábbis még). Én személy szerint 1 db női profilról már biztosra megtudom mondani, hogy valós volt XD. Én inkább a másodikra tippelnék azok közül amiket felsoroltál, próbálj egy kicsit visszafogottabb nőket jobbra húzni, főleg ha úgy érzed, hogy sokan pont, hogy az életükkel dicsekednek.

A másik amit tehetsz annak érdekében, hogy legalább válaszra méltassanak az az, hogy próbálsz személyre szabott, kreatív nyitószövegeket küldeni. Ha nincs rendesen kitöltve a profilja, akkor hagyatkozz a képekre. Ha a képeken sincs nagyon semmi, akkor is mindenképp kerüld a szia mizut.

2023. ápr. 25. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:

2.

A szia mizut soha nem is használtam azt max csak kamaszok használják még meg komolytatlan fiúk.

1.

Hát top csávó nem vagyok, de azok eleve nem tudom mit keresnek ilyen oldalon mikor elég ha megjelennek egy szórakozóhelyen és már révbe is ért.

2023. ápr. 25. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

#3 nem mindenki szeret szórakozóhelyre járni vagy lehet komoly kapcsolatot keresnek, azt meg talán nem hullarészeg csajok közt teszik.

Amúgy mit vártok, hogy ha 20-an ránk írnak, mind a 20 emberrel csetelgetni kéne? Ki a francnak van erre ideje. A végén úgyis egy emberrel akarunk összejönni.

2023. ápr. 25. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Mit várunk? Azt hogy havonta ne csak 1-2 match legyen. Most engem mit érdekel, hogy ő hány üzit kap? Nem lenne az akkora probléma, hogy nem ír vissza, ha lenne elég match, de mindegy.
2023. ápr. 25. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 nem kell csetlegetni mindenkivel elküldőt a 19 embernek ctrl c ctrl v-vel, hogy bocs nem, sokkal korrektebb dolog. Vagy ne húzd jobbra azokat, akik nem tetszenek. Úgyis egy emberrel akarsz összejönni.
2023. ápr. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!