Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki kiteszi az instagram elérhetőségét tinderen?
Figyelt kérdés
Most egy pasiról van szó. Nekem eszembe sem jutna.2023. ápr. 9. 16:04
2/12 A kérdező kommentje:
Ugye ez nem normális dolog?
2023. ápr. 9. 16:17
4/12 A kérdező kommentje:
Nade az a lényege a tindernek, hogy azzal matchelj, akivel kölcsönös a szimpátia. Így végeredményben bárki bejelölhet.... Az ilyen tuti nem komoly kapcsolatot keres sztm
2023. ápr. 9. 16:21
5/12 anonim válasza:
Nem baj ha kiteszi, mert akkor legalább kikerüli a tinder fizetős részét. Illetve valószínűleg várja a szőke herceget, hogy az írjon ott rá, ne neki kelljen a pasik profilja közt válogatni.
6/12 A kérdező kommentje:
De ez pasi, aki kitette és nem nő
2023. ápr. 9. 16:23
7/12 anonim válasza:
Szerintem azok rakják ki akik lusták önmagukról bármit megosztani, kirakják az instájukat aztán nézze aki akarja.
8/12 anonim válasza:
#6 Ha pasi, akkor meg főleg nem akar pénzt költeni prémiumra, ami havi 10 ezer. Nem ismerem az instát, de ha látja, hogy ki nézte meg a profilját, akkor azoknak gondolom írni is tud, nem úgy mint a tinderen, mert ott még azért is fizetni kell, hogy lásd ki kedvel.
9/12 A kérdező kommentje:
8. De hogy vehetném komolyan, hogy velem akar ismerkedni, ha ott virít a profilján??? Elkérte az instagramom privátban, 2 hete ott beszélgetünk és videózunk, de én így nem tudom komolyan venni. 100 másik nővel is írhat ilyen alapon
2023. ápr. 9. 16:40
10/12 anonim válasza:
"de én így nem tudom komolyan venni. 100 másik nővel is írhat ilyen alapon"
Ahogy más társkereső oldalon is ugyanúgy megteheti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!