Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megadom valakinek a Hangout...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megadom valakinek a Hangouts elérhetőségem, akkor ki vagyok téve csalásnak?

Figyelt kérdés
Instagramon két napon belül két férfi is arra kért, telepítsem a Hangouts appot és ott beszélgessünk tovább. Mindkettejüknek elég friss a profilja. Egyikük arra hivatkozott, sok nő akar írni neki és küldeni félpucér képeket amit nem akar és a Hangoutson jobb volna inkább folytatni a beszélgetést. Másikuk pedig egy napos profillal a háta mögött kollégája unszolására regisztrált, de úgy látja nem találja meg élete párját Instagramon, és törölni fogja a profilját, lehet már holnap nem is lesz, és Hangoutson folytassuk a beszélgetést. Mindketten sürgették a dolgot, és rögtön elküldték ahonnan az appot le lehet tölteni. Az egész nekem nagyon furcsa. Ugyanúgy lehet írni mindkettő felületen. Ez nem valami adatalászat vagy csalás??? Tekintve a friss profilt, az app letöltő linkjét. Ha felveszem az egyikőjüket a Hangouts listámra, akkor az email címem tudni fogják. És ezáltal még ki tudja milyen infót lehet kinyerni. Valaki tud valamit ilyen próbálkozásokról? Vagy paranoia?

#Instagram #Hangouts #Instagram és Hangouts összefüggés
2020. szept. 28. 01:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy új e-mail címet két perc az egész. Ne a kapott linkre kattints, hanem letöltöd magadnak a store-ból. Utána kiderül a társalgás során úgyis minden, abból hogy friss profil még semmit sem jelent.
2020. szept. 28. 01:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem azok, akiknek mondják magukat. Az instán kamu képekkel vannak fent.. ha jóképű pláne legyen gyanús, hogy valakitől lopott képpel regisztráltak. Egy ilyenbe én is futottam bele..de beismerte végül, hogy nem az , akinek kiadta magát. A második szintén jött a Hangouts dologgal, megírtam a véleményemet, hogy tudom mi a helyzet. Törölte magát.. nyilván nem véletlenül.
2020. szept. 28. 04:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos, új email címmel regisztrálj és ne azt a linket használd a letöltéshez. Amúgy vannak link ellenőrző oldalak. Pl.: [link]

Ettől függetlenül kb. 90% az esélye, hogy valamilyen okból pénzt fognak tőled kérni. Én többször belefutotram ebbe egy nyelvtanulos oldalon.

2020. szept. 28. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!