Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vonzó/taszító csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó/taszító csajozási szempontból, ha a srác frissen végzett katonatiszt?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 21:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem másokra kell amiatt mutogatni, mert nem sikerült értelmezni néhány mondatot.

Már hogy reflektáltál volna arra, hogy a “csapból is az folyik, hogy a tűzoltóknak nem tudnak ellenállni a nők”, miközben a kérdés katonákról szólt és egyetlen egy kommentelő hozta szóba a tűzoltókat (és ő is a munkájukat dicsérte, majd utána leírta, hogy nyilván maga a szakma nem elég a kapcsolatra, fontos az ember személyisége is!)??

Az meg erős túlzás, hogy a csapból is ez folyik. Én 2-3 esetet leszámítva soha nem hallottam/láttam/tapasztaltam hasonlót sem, hogy a nők ennyire remegnének a tűzoltókért, nemhogy még a csapból is az folyna..

2023. ápr. 26. 10:28
 22/25 anonim válasza:
0%
9# ahogy mi katonák is csak valahogy nálunk nagyobb az esélye hogy be is következik szóval azért ne ilyen lekezelően írjatok rólunk légyszives
2023. ápr. 30. 21:54
 23/25 anonim ***** válasza:
24%

Ki írt lekezelően 22-es?! Válaszoltunk a kérdésre, elvégre jogunk van a szabad véleményünkhöz és szerintem a válaszolók nagy része (már aki nem kötözködni jött ide meg pénzről prédikálni) mind kulturáltan írt. Attól, hogy itt a többségnek nem vonzó vagy épp taszító a katonaság, mint foglalkozás, még nem fogunk hazudni, én legalábbis biztos nem. Szóval te meg ne sértődj légy szíves más privát véleményén.

Bár pl a 9-esben aztán semmi lekezelő dolgot nem írtam egyébként..

2023. máj. 1. 17:00
 24/25 anonim válasza:
én csak ahhoz a válaszhoz írtam a példát a lekezelő stílust meg az általad említett válaszolókról írtam
2023. máj. 1. 17:55
 25/25 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon réteg! Én az voltam, őrnagyként szereltem le, de azt láttam hogy a nők többségét semlegesen hagyta hogy az voltam. A feleségemet konkrétan nem is érdekelte! 🙂
2023. máj. 2. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!