Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vonzó/taszító csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó/taszító csajozási szempontból, ha a srác frissen végzett katonatiszt?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Modern, tanult, felvilágosult nő vagyok, és teljes mértékben elég lenne számomra egy tűzoltó, HA ő is intelligens és passzolunk felfogásban, értékrendben, személyiségben. Pusztán a szakmája alapján ez viszont nem derül ki.
2023. ápr. 25. 12:53
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
11-el teljesen egyetértek.
2023. ápr. 25. 12:59
 13/25 anonim ***** válasza:
41%
Ha csupán azt nézzük, hogy katona, akkor számomra vonzó. Nyilván, csak azért mert katona, még nem jönnék össze valakivel, de vonzónak igenis vonzó a szememben. Én is érdeklődők a hadászat iránt, még ha hobbiszinten is.
2023. ápr. 25. 15:40
 14/25 A kérdező kommentje:

Mai modern, felvilágosult nők?

Kik ezek? Az apu/szerető pénzén vett Büfé - Ruhatár diplomások?

Van valóban művelt és olvasott, művészettörténész és komoly zenész barátom is. Egyikük sem népszerű a csajoknál, mert sajna kevés a fizu.

Meg az rendben, hogy valaki művelt és olvasott, de ez rohadt kevés egy kapcsolathoz. Attól nem lesz szenvedély, hogy a srác 1 órán át dumál a reneszánsz itáliai festészetről, és a villanyszámla sem fogad el pénz helyett egy cselló előadást.

2023. ápr. 25. 15:56
 15/25 anonim ***** válasza:
26%
11. 😂 Mondod ezt úgy hogy fogalmad sincs miről beszélsz. Mondom szakmunkás szint, intellektuálisan megeszel egy ilyen embert reggelire. Majd szolgálat után másodállás, ez pedig 99%-ban kemény fizikai munka. Szobafestő, burkoló, költöztetés, fűkaszálás. Nem hinném hogy egy állandóan fáradt szakmunkás lenne az álmod! Meg hát jön a hétvége vagy az ünnepek, aztán szolgálatba kell mennie. Ez a tűzoltós dolog csak első blikkre romantikus, a másik meg az, hogy nem hiába szerelnek le annyian. Nem sok élet van mellette, párkapcsolati meg pláne nem. Nem sok vonulós tűzoltónak van diplomás, magasan képzett párja, ez sem véletlen. Ez nem a tűzoltók ellen szól, ez csak tény! Egyébként meg az egyenruha varázsa már régen megkopott a nők szemében, ugyanis mint megélhetés röhejes, az egyenruha közvetítette jellemvonások meg ma már nem igazán érték.
2023. ápr. 25. 16:03
 16/25 A kérdező kommentje:

15. Élj együtt egy állami szférában dolgozó orvossal! >:) Ott sincs ünnpek, sem hétvége, és ott is van telefon az éjszaka közepén, meg éjszakai ügyelet is.

Mellesleg, miért olyan különleges csodalény egy "DIPLOMÁS NŐ"? Főleg, hogy a legtöbb nem dúsgazdag bankár, főorvos, vagy politikus, csak valami 20. csicska egy irodában. Volt főnököm titkárnője 2 diplomával főzte a kávét és ... "térdelt". 400 alatti fizuért!

2023. ápr. 25. 16:15
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

Én alapvetően óvatos lennék. Tartanék attól, hogy azért választotta ezt a szakmát, mert egy erőszakos valaki (és velem is esetleg ugyanilyen lenne). Úgyhogy nem mindegy, hogy mit csinál a katonaságnál, mert ha pl. gépeket vezet, azt sokkal elfogadhatóbbnak tartanám, mintha folyamatosan közelharcol.

Az sem mindegy, hogy mennyit kell távol lennie, vagy mennyire rugalmasak a kiküldetések. Ha pl. ilyen fél évekre el kell mennie, azt nem szeretném bevállalni egy kapcsolatban, de ha mondjuk pár havonta egy hétről van szó, azt el tudnám viselni, ha kell. Az megint fontos szempont, hogy mennyire lenne összeegyeztethető a családi élettel, pl. megoldható-e az, hogy mellettem legyen a szülésnél/gyermekágyas időszakban, vagy hogy ne hagyja ki a gyerekünk szalagavatóját munka miatt, stb.

Alapvetően nem lenne az első választásom egy katona, de ha esetleg valamilyen csoda folytán úgy jönne ki a lépés, hogy minden más szempontból megfelel, jól bánik velem, a munkahelyén sem nagyon kell durvulnia, és nem kell annyit dolgoznia, hogy a kapcsolatunk és később a családi életünk rovására menjen, lehet, tudnék engedni.

2023. ápr. 25. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Vonzónak találom az egyenruhát,de fontosabb az hogy milyen az az ember aki azt viseli.
2023. ápr. 25. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
79%
Szóval a tűzoltók a nők álmai! Én csak 19 évig voltam, de sosem tapasztaltam, ellenben a kollégáim zöme elvált. Én is házas voltam, sz*rba sem néztek otthon. Ennyit a sztereotípiákról. Lehet hogy 50 éve az volt hogy tűzoltók úr isten, de ez már egy jó ideje elment. 2X ért baleset szolgálat közben, aztán? Szóval első kézből mondom hogy egyáltalán nem vagy vonzó attól hogy tűzoltó egyenruha van rajtad, persze május 4-én egy bemutatón nagy királyok voltunk, a kisgyerekek szerettek minket. De a nők... hagyjuk már! Amolyan társadalmi elfogadás csúcsa, de itt véget is ért a dolog.
2023. ápr. 25. 22:36
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Szóval EGY kommentelő leírta, hogy számára a tűzoltók kb a hős kategória és ebből sikerült ügyesen azt a következtetést levonni, hogy a “nők” álmai a tűzoltók.. Logika 5*.

A kommentelő által írt “a tűzoltók hősök” nagyjából annyit jelent, hogy becsüli és elismeri a munkájukat, nem pedig azt, hogy bármelyik tűzoltóra rávetné magát! De látom némelyeknek sikerült megfogni a lényeget..

2023. ápr. 25. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!