Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszikák, ha egy stylusos alpha male rockerba váltana át, és Edda paraphrasist adna elő számotokra, randiznátok vele?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy házibulin, karaoke közben a dominant és elegant alpha male benyomná az Edda Művektől a Kör c. songot, és ezzel a szöveggel énekelné:
"Kör közepén fekszem,
Imád engem minden exem,
Imád engem minden exem,
Nézd má'!
Kör közepén ülök,
Sexy csajjal közösülök,
Kielégül s -elégülök,
Most má'!
(refrén)
Ha egyszer csak rád vágyok,
Megszerezlek, s veled járok,
Alphábbat nem találtok,
Csajszik!"
2023. ápr. 24. 16:16
11/12 anonim válasza:
Hát ez foscsika lett, bocsika.
12/12 anonim válasza:
Neked inkább azt a részt kellene előadnod, hogy
"Bohóc🤡 vagyok, de bátor
Pofonoktól ég az arcom..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!