Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz valakivel barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz valakivel barátság extrákban lenni?

Figyelt kérdés
Eredetileg kapcsolatot szerettem volna, de úgy látom, hogy a pasi igazából szexnél többet nem szeretne. Viszont amikor esténként átjön, akkor jól esik, hogy van aki ölel, csókol stb. Gáz, ha kölcsönösen kihasználjuk egymást és nem aggódunk a jövő miatt hanem megéljük a jó részét, amíg tart?
2023. ápr. 23. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán tökmindegy, mit csináltok. Ha neked így jó, áldásom rá.
2023. ápr. 23. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te kapcsolatot szeretnél vele, akkor ne menj bele csak szexbe, mert nagyon fogsz serulni :( ha képes vagy rá csak szex kapcsolatkent tekinteni, csak akkor működhet.
2023. ápr. 23. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte feltuningol, kivirulsz nőnek érzed magad végre. Megszunik az áldatlan nyomorult állapot érzés, végre van aki ölel.

Aztán ez átfordul abba, hogy le is szív ismét egy szeretethiányos rommá.

Van egy ilyen görbéje az egésznek.

A felfelé ivelő szakaszban nem is keresel mást. De oont akkor kéne keresni mást amig virulsz es energiát ad.

A lefelé ívelő ágban már veszted van

2023. ápr. 23. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A barátság barátság, a kapcsolat-kapcsolat.

Baráttal nem szexelsz. Csak ha a férjed, társad, akihez tartozol az egész lényeddel.

2023. ápr. 23. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
1* kipróbálnám: szerintem nem az.
2023. ápr. 23. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3-nak igaza van! Egy ilyen kapcsolatban a nő elkezd kötődni, de szépen rájön, hogy ez nem egy igazi kapcsolat. Nincs felelősség, nincs elköteleződés. A másik fél lelkesedése meg szépen párhuzamosan csökken, amit nagyon nehéz megélni. Emellett mivel nincs elköteleződés, bármikor lelephet.
2023. ápr. 23. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen.Vagy szexkapcsolat,vagy párkapcsolat.

Egyébként igen,ebben hosszú távon te sérülsz...

2023. ápr. 23. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Barátság+extra az már kimondatlanul is párkapcsolat, akkor is ha csak testiségről van szó.
2023. ápr. 24. 02:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Hol párkapcsolat az, ahol minimum at egyik nem akar járni se?
2023. ápr. 24. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!