Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki lenőtt hajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki lenőtt hajjal randizni menni?

Figyelt kérdés

Nem igénytelenség miatt, hanem a következő történt:

Évek óta festem a sötétbarna hajamat vörösre. Azonban elkezdtem egy állandó gyógyszert szedni, ami kötelező hormon, és a testemben számos változás ment és megy végbe (sajnos, vagy sem, ez van).

A fejbőröm is megsínylette az egészet, ugyanis sebes, darabokban hámlik, és így most egy kis szünet van, nem megyek rá semmilyen hajfestékkel, kímélő sampont használok. A lenövés viszont nagyon látszik, sötétbarna-vörös között.

Szégyellem nyilván, de az egészségem fontosabb. Viszont így olyan cikinek érzem, barátnőknél nem számít, mert elmondom mi a helyzet, de egy random pasinál mit mondjak?

Magamtól hozzam fel, hogy ez és ez a helyzet?

2023. ápr. 23. 16:14
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Nem gáz, én pont ugyanígy jártam tavaly ősszel. Ameddig gyógyult a fejbőröm,megpróbáltam olyan frizurákat készíteni, melyeknél nem volt olyan feltűnő a lenoves...pl fonás, copf
2023. ápr. 23. 17:29
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Plane, hogy nem osz haj van lenove. Nyugi. Nok elobb megjegyzik maguknak, mint egy ferfi, es nem ez a kiabrandito.
2023. ápr. 23. 18:21
 13/20 Hans Pötterman ***** válasza:
0%

A te kommented sokkal inkább ogre te gyász remélem veled is elbánik egyszer az élet!

2023. ápr. 23. 18:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de nekem szőkére van festve, és biztos nem mennék direkt randi előtt tőfestésre. Festés után nekem pár nappal már látszódik az eredeti, szóval... pont amiatt szoktak sírni, hogy sok a filterezett kép; hát ez a valóság.
2023. ápr. 23. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy próbálj meg egy kis önbizalmat összeszedni és ne akarj ennyire megfelelni se a nőknek, se a férfiaknak. Tényleg, senkinek. Azt a barátikört meg hagyd el, amiben magyarázkodni kell a lenövésed miatt.
2023. ápr. 23. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 szerintem a 10-es válaszoló csak azon nevet, hogy nincs olyan, hogy ogre haj, amit fent írtak (elírás, valószínűleg). Ombre az átmenetes festés neve.
2023. ápr. 23. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni kimosható hajszínezőt, én azt használtam, amíg lenövesztettem a vörös festett részt. Nekem világosbarna a hajam, teljesen jól befogta. De lehet, hogy ha barnàval színezed be a vörös részt, akkor is kevésbé látszik az átmenet, és a fejbőrödhöz hozzá se ér.

Parketta fonàsnál kimondottan jól tud mutatni, ha van lenövés. De ha nem nagy, akkor egy hajpànttal is el tudod rejteni.

Amúgy ha szóbahozod, hogy alig várod, hogy meggyógyuljon a bőröd és újra festhesd, mert baromira zavar, akkor az abban is segít, hogy utánane legyél miatta annyira zavarban.

2023. ápr. 23. 21:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi negatív dolog nem fog érni a hajad miatt a randin.
2023. ápr. 23. 22:10
 19/20 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Jaa, azon a kommenten átsiklottam, így már értem. Ez esetben bocs 10-es :D

2023. ápr. 24. 07:19
 20/20 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom, olyan jól esett olvasni a sok megnyugtató és segítő szándékú kommentet. Nagyon köszönöm nektek, hogy megnyugtattatok.

Igyekszem több önbizalmat növeszteni, már nagyon rajta vagyok az ügyön. :)

2023. ápr. 24. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!