Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi eltolása másfél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi eltolása másfél órával okés?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek, pár hónapja jöttem ki egy kapcsolatból, ahol volt párom folyamatosan eltolta a randijainkat, pedig sokszor mondtam neki, hogy nekem ez nem okés, mert az idő az egyetlen egy dolog, amit ha elvesznek tőled akkor nem tudod visszakapni én meg a randijaink köré terveztem az életem (pl. ha 7-kor volt a randi, akkor csak kávézni mentem el barátnőimmel, de vacsorára már nem mentem). Sokszor randi előtt 1 órával tolta el a dolgokat munka miatt.

Most lenne az első randim egy másik pasival és másfél órával a randi előtt megkért, hogy találkozzunk másfél órával később (dél helyett fél kettő), mert valamit el kell intézzen és elhúzódott.

Miután az előző partnerem ezzel éreztette rendesen, hogy magasról le se... (meg sok más dologgal) ezért eléggé érzékeny vagyok az ilyenre és az lenne a kérdésem, hogy okés-e az ilyen dolog? Mennyire vegyem ezt minusznak?

(háttér: online applikáción találkoztunk és egy hete beszélgetünk napi rendszereséggel)

2023. ápr. 23. 04:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha a pasi hozná fel az ELSŐ RANDI ELŐTT, hogy az exe miket csinált, akkor meg azért raknátok ki, mert az exéről beszél, miatta siránkozik, még mindig nincs túl rajta.
2023. ápr. 23. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

ez egy olyan dolog, ami úgymond egy hatalmas seb maradt benned.

Én, mint kívülálló, úgy gondolom, hogy lehet, hogy tényleg valami fontos jött közbe neki délben, ebből nem csinálnék gondot. A randin megemlíteném én is, hogy téged ez zavar, de nem rögtön ezzel kezdeném, hanem beszélgetés közben. Megmondod, hogy neked ez egy seb, és akkor olyan időpontokra tegetek talikat, amikor biztos nem tud tolódni pl munka vagy ilyen miatt.

A másik pedig, hogy ha ennek ellenére is késni fog a jövőben, akkor meg nem találkozol többet vele, húzol egy határt. Kap egy esélyt, és meglátod.

Tanultál az előzőből, szóval ha valaki megint azt éreztetné veled, jogosan (és nem tényleg elfogadható dolgok miatt), akkor ejted.

A másik pedig, ami nekem nem tetszett az előző írásodból, ezért ki szeretném emelni (tudom, a kérdés nem efelé irányul), de mondtad, hogy a randi köré szerveztél mindent. Tudom, hogy a szerelem meg satöbbi az elsők, de nőtársaim, nem kell mindent a randi köré szervezni, legyen nektek is saját életetek. Akkor talizol a sráccal vacsi után. :) Ne a randi legyen mindig a középpontban.

Nem kell mindent feladni egy csődörért.

És még egy utolsó gondolat: én úgy látom, hogy bár az előző kapcsolatodon lehet, hogy túl tetted magad, a sérüléseken még nem.

2023. ápr. 23. 09:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es. Köszönöm válaszod. Igen, a sérüléseken nem tettem túl magam, ez biztos. A randi köré szervezést nem úgy értem, hogy ott hagytam csapot papot, hogy rohanjak hozzá, de ha mondjuk hétfőn leszerveztük, hogy péntek este 7-kor tali és szerdán megkérdezték a bnőim, hogy szeretnék-e pénteken talizni, akkor egyértelműen már le volt foglalva az időm 7 óra után és e köré terveztem a találkát. Aztán, hogy ha utána pénteken 6-kor rámírt, hogy bocsika, tudnánk-e később talizni akkor már nem tudtam mit csinálni.

Mindig annak volt prioritása, aki előbb írt rám, és ha már valami le volt foglalva, akkor az volt a prioritás. Őt is a bnőimmel való vacsorázás és kávézás köré szerveztem és soha nem tettem át semmit sem miatta. Ezt már megtanultam máshol, plusz nem úgy érzem, hogy fer lenne bárkivel szemben, ha én csak úgy eltologatnám a találkozóimat.

3-as, nem magyarból :)

Akiknek félreérté volt, az este 7-es pasi a volt pasim. Ő a saját főnöke volt, mert saját cége van, ezért voltam ilyen sokáig megértő vele. Az én szüleim is vállalkozók voltak, szóval tudtam, hogy miről van szó, de mivel folyamatosan ezt csinálta és még azt is eltolta, amikor kértem, hogy komolyan üljünk le (1 órával a találka előtt írt rám akkor is, pedig vasárnap délben volt a tali, és ez volt az a pont hogy szakítottam vele).

Ez a srác új, vele ma délben volt a találkozó és a randi nem volt rossz de szerintem nem lesz belőle semmi.

Köszönöm a válaszokat! Mind akik igenre és akik nemre szavaztak. Mivel tudom, hogy nem tudtam volna objektív maradni a kérdésben ezért sokat segítettek a különböző nézőpontok.

2023. ápr. 23. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 vagyok. Így már teljesen értem, köszönöm, hogy kifejtetted.

Sajnálom, hogy így alakult az új sráccal, de jönni fog majd más, akivel egy hullámhosszon lesztek.

Addig is pedig érdemes a sebek gyógyítására is fókuszálnod, nem a pasik miatt, hanem magad miatt.

2023. ápr. 23. 10:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Bocs, nem délben volt a találkozó, hanem 1:30-kor, de eredeti idő dél volt. Csak hogy beazonosítsuk kiről van szó :)
2023. ápr. 23. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!