Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívják ezt a beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívják ezt a beteg játékot?

Figyelt kérdés

Onnan jutott eszembe, hogy van egy munkatarsam aki ha nők közelébe kerül azonnal atvált automatába és flörtölni kezd velük, de elég fura módon.

Bókol vagy csak mosolyogva köszön egyet a nőnek és beszélgetést indít, ami szinte önmagában is bók, majd vár és figyel.

Ha a nő visszabókol, beszélgetni kezd akkor elmondasa szerint "megjutalmazza" a nőt azzal hogy beszélget vele egy kicsit és megdícséri ertekeli a nő mondandóját.

Ha a nő nem nyit vissza akkor mond neki valami negatívat attól függően milyen kaliber a csaj, de ilyeneket hogy mikor lesz a szülinapod mert veszek neked egy fesűt mivel latom elveszett vagy Milyen álmos fejed van stb és ratompít hogy de amúgy jól áll neked az almos fej ami ismét bók.

És akkor egészen addig tolja föl le amíg a csaj már mosolyog igazgatja a haját és beszélgetnek, vagyis eljutnak a megjutalmazó helyzetbe.

A végén pedig mindig negatívban zár. Pl megfogja a nő kezét nézegeti és megkérdezi hogy jobb vagy balkezes vagy? Erre mondja a csaj, hogy jobb. Mire beszól egy ilyet a pali, hogy én bal...én különleges vagyok te pedig nem.

És a nők kajázzák. Mosolyognak neki, lesik mikor jönmegy, kihez lép oda.

Őt is kerdeztem hogy mi a fene már ez? De csak nevett és annyit mondott, hogy az udvarlás arról szól hogy a nőt folyamatosan engelmesség teszteled és szoktatod magadhoz. Vagyis jutalmazod és bünteted az általad megkívánt viselkedésének megfelelően. És hogy még kapcsolatban is érdemes odafigyelni erre, hogy ott is megmaradjon ez a felállás bizonyos szinten csak ott már nem 1-1 arányban hanem kb 5-1 arányban.

Szóval mi ennek a neve? Mert nagyon eredményesnek látom.

2023. ápr. 22. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Latszik,h jatszmazik. Ez red fleg. Azonnal megszakitok minden kapcsolatot egy ilyennel.

Meg soha nem volt es nem is lesz ilyen pasim meg egyejszakasra sem.

2023. ápr. 22. 16:09
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom maximum szüzek, nyomik, lelkibetegek között tud ilyen stílussal aratni, mert normális önértékelésű nő szóba sem áll egy ilyen barommal.
2023. ápr. 22. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Nekem pont attól tűnik kamunak a kérdező, hogy ezt a nagy lelkesedést a nők részéről semmiképp nem lehet hihető elemnek tekinteni! ;)
2023. ápr. 22. 16:32
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Ezt hívják manipulációnak, direkt eléri a nőnél hogy azt akarja, hogy dícsérje, mert először lenyűgözte valami pozitívval, majd romba dönti egy negatív dologgal, és utána már arra vágyik hogy a pasi ismét valami pozitív jó dolgot mondjon róla.
2023. ápr. 22. 17:21
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
13-as igen valószínű valami PUA fan lehet. A bunkóság az bunkóság, ha egy önmagától megrészegült faszi bunkózik, az sosem imponáló, kizártnak tartom, hogy valakinek ez tetszen vagy poénnak tartsa.
2023. ápr. 22. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
15 Szerintem siman arrol van szo, hogy felreertelmezi a helyzetet es csak o hiszi, hogy bejon a noknek. Multkor volt egy video, egy fiatal csaj keszitett riportot valami fogyatekos sportoloval (?), aki orjongott a kameraba mint valami osember, fszveros kezmozdulatokat csinalt, kozben a csaj egyertelmuen kinosan erezte magat, kb azt lehetett leolvasni az arcarol, hogy inkabb pucolna most szaros WC-ket, mint ez… A komment szekcio meg tele volt ferfiakkal, akik azt allitottak, hogy azert bejon a csajnak a srac, mert a csaj egyszer beleharapott a szajaba. XDD Szerintem ebbol egyertelmu, hogy a ferfiak egy resze abszolut keptelen ertelmezni a noket, csak elolvastak par dolgot, es mint valami autistak mindent szo szerint vesznek. Tehat ha nevet a csaj, akkor az 100% bizonyitek, hogy dugna vele. Holott krvara nem.
2023. ápr. 22. 17:58
 17/22 A kérdező kommentje:

Rákerestem erre a pua dologra és igen valószínűleg az lesz.

Angol nyelven rengeteg minden van és csak ámulok. kb olyanok mint a varázslók.

Pl itt úgy indít a pali hogy azt mondja a nőnek-ki az ördög vagy te?

És a vége, hogy a csaj érintgeti meg pitizik neki.

[link]

2023. ápr. 22. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Hát nézd, biztos hogy a nők egy kevés rétegének jön be, feltételezem, hogy tapasztalatlan tiniknek, vagy olyannak aki soha az életben nem kapott egy bókot, és örül, hogy mégha furcsa módon is de valaki foglalkozik vele. Mindenképp köze van az önbecsüléshez, akinek nincs vagy alacsony azokkal lehet így elszórakozni.
2023. ápr. 22. 19:16
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Amit leírtál az konkrétan a bántalmazók érzelmi manipulációjának a mechanizmusa, és csak olyanoknál működik, akik lelkileg sérültek, traumatizáltak. Az ég óvjon minden embert egy ehhez hasonló féregtől!
2023. ápr. 22. 19:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Lomborozo.
2023. ápr. 22. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!