Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívják ezt a beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívják ezt a beteg játékot?

Figyelt kérdés

Onnan jutott eszembe, hogy van egy munkatarsam aki ha nők közelébe kerül azonnal atvált automatába és flörtölni kezd velük, de elég fura módon.

Bókol vagy csak mosolyogva köszön egyet a nőnek és beszélgetést indít, ami szinte önmagában is bók, majd vár és figyel.

Ha a nő visszabókol, beszélgetni kezd akkor elmondasa szerint "megjutalmazza" a nőt azzal hogy beszélget vele egy kicsit és megdícséri ertekeli a nő mondandóját.

Ha a nő nem nyit vissza akkor mond neki valami negatívat attól függően milyen kaliber a csaj, de ilyeneket hogy mikor lesz a szülinapod mert veszek neked egy fesűt mivel latom elveszett vagy Milyen álmos fejed van stb és ratompít hogy de amúgy jól áll neked az almos fej ami ismét bók.

És akkor egészen addig tolja föl le amíg a csaj már mosolyog igazgatja a haját és beszélgetnek, vagyis eljutnak a megjutalmazó helyzetbe.

A végén pedig mindig negatívban zár. Pl megfogja a nő kezét nézegeti és megkérdezi hogy jobb vagy balkezes vagy? Erre mondja a csaj, hogy jobb. Mire beszól egy ilyet a pali, hogy én bal...én különleges vagyok te pedig nem.

És a nők kajázzák. Mosolyognak neki, lesik mikor jönmegy, kihez lép oda.

Őt is kerdeztem hogy mi a fene már ez? De csak nevett és annyit mondott, hogy az udvarlás arról szól hogy a nőt folyamatosan engelmesség teszteled és szoktatod magadhoz. Vagyis jutalmazod és bünteted az általad megkívánt viselkedésének megfelelően. És hogy még kapcsolatban is érdemes odafigyelni erre, hogy ott is megmaradjon ez a felállás bizonyos szinten csak ott már nem 1-1 arányban hanem kb 5-1 arányban.

Szóval mi ennek a neve? Mert nagyon eredményesnek látom.

2023. ápr. 22. 14:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
1%
Mindegy, hogy hívják. Figyeld, és tanulj!
2023. ápr. 22. 14:27
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Kepzelem, milyen eredmenyes. Ha egy kollega csinalna ezt, valszeg en is elrohogcselnem, de eszembe nem jutna barmit is tervezni vele. Az ilyenek kretenek, de a munkahelyi kapcsolatokhoz mashogy viszonyul az ember. Olyanokkal voltam joban munkahelyen, akiket ha az utcan meglatnek ismeretlenul, atmennek inkabb a masik oldalra.
2023. ápr. 22. 14:27
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

Játszmá, mindfuck.

Semmi értelme, okos nő kiszúrja és férfi is, ha válogatós. Elzavarja, az életben nem szól hozzá, vagy csak ha muszáj és szigorúan kolléga, vagy köszönő szinten.

Aki ilyen hülye játékot bekajál az abnormális, buta ember.

2023. ápr. 22. 14:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
2023. ápr. 22. 14:45
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Egy okos nőt meg sem tudna közelíteni ez a f sz a játék neve.
2023. ápr. 22. 15:05
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez valami PUA fszság lehet....
2023. ápr. 22. 15:08
 7/22 anonim ***** válasza:
97%
Ezt úgy hívják, hogy hányinger.
2023. ápr. 22. 15:09
 8/22 A kérdező kommentje:
3as. Pont ez a felfoghatatlan, hogy nem tolakodó nem irrtitáló szinten csinálja ami a te fejedben él. Szóval nemhogy elzavarják hanem az egész úgy tűnik kivülről mintha őt akarnák felszedni.
2023. ápr. 22. 15:13
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
Egy szóval nem írtam, hogy tolakodó módon teszi, mert leirtad részletesen hogyan teszi. Azt írtam, hogy aki ezt beveszi az tökelütött hülye.
2023. ápr. 22. 15:17
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt sehogy máshogy nem tudom értékelni mint munkahelyi zaklatás.
2023. ápr. 22. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!