Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a baj a mai nőkkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a csávó legalább egy 8-as simán átlag felett míg a nő lehet max egy 5-ös erre elkezdi az alázó dumát, hogy azért jó veled lenni mert átlagos vagy és a jó nők nem beszélnek veled??

Mi a tök?

Na ezért mondja sok férfi bhassza meg egyedül jobb.

2023. ápr. 21. 15:20
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem megalázás, én azelőtt melegbarát voltam, hogy trendi lett volna.

Semmi baj azzal, hogy valaki meleg. Csak nem kell az emiatti önutálatot másokra kivetíteni.

2023. ápr. 21. 16:50
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan van, aki:

- komolyan veszi ezt a videót

- felb.ssza magát rajta

- levonja a következtetést az összes mai nőről?

Ne égessétek már magatokat légyszi :D

2023. ápr. 21. 16:55
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

2) 'nem lenne férfias megqúrni a torkát aztán felpofozni. 😕pedig…'

Jézusom, de egy beteg nyomorult vagy, ha komolyan ez a reakciód egy (kamu) videóra... most tegyem fel az általánosító kérdést, hogy 'mi bajuk a mai férfiaknak', hogy nonszensz dolgoktól is reflexből nők elleni erőszakról fantáziálnak? 🤮🤮

2023. ápr. 21. 16:58
 24/51 A kérdező kommentje:

24

Ha kamu a videó akkor miért nem úgy forgatják, hogy az le is jöjjön.

A viselkedése, stílusa teljesen valósnak tűnik.

Esetleg ha nincs tehetsége ilyesmihez akkor hagyja a fenébe.

Amíg ilyen videót rak fel addig az komolyan veendő, hisz semmi sem utal rá, hogy kamu.

Másrészt a viselkedése illik a nyugati felszínes-nekem mindent szabad-hárpia-liberális nő leírásába ezért simán komolyan lehet venni.

2023. ápr. 21. 17:10
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

25) persze, mivel a videó beleillik a megváltoztathatatlan elképzeléseidbe a "nyugati felszínes-nekem mindent szabad-hárpia-liberális nőkről" (lol), simán benézed és triggerelődsz rajta 😂😂🤡

Erre kár kérdést kiírni, bátya.

2023. ápr. 21. 17:13
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
#25. Nem kamu a videó, ők így oltogatják egymást, a hapsi is a csajt, nem csak a csaj a hapit. Nézz meg több videót tőlük. Abból egyértelmű, hogy hülyülnek.
2023. ápr. 21. 17:21
 27/51 A kérdező kommentje:

27

Nagyon gyenge a színvonal akkor. A nő viselkedése nem túl nőies mindenesetre ha ez nem kamu.

Meg sugárzik belőle, hogy hatalmas az arca meg 8 alatt nem férfi a férfi.

2023. ápr. 21. 17:23
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nőket ekézni gyakorin aztán kva férfias
2023. ápr. 21. 17:24
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem férfi 8 alatt a férfi. :) Legalábbis párkapcsolatra.
2023. ápr. 21. 17:24
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

28) hát igazán sajnáljuk, hogy ez az ingyenes videó nem üti meg az általad elvárt színvonalat 😂

Ne búsulj, arra jó volt, hogy ma is kérdéskiírásig cseszd magad a rohadtlibsi nőkön 😂😂

2023. ápr. 21. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!