Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelséget a külső okozza?
“ Szerintem a kémiai kasztráció is teljesen jó megoldás. Megszűnne az összes szexuális vágyatok, és nem lenne késztetés erőszakra. Szerintem ez a kisebbik rossz.”
A kémiai kasztráció a fizikai szükségletet talán megszünteti de a szellemit nem. Ugyanúgy szüksége lesz a férfinak egy társra, intimitàsra. És ugyanúgy nem fogja elfelejteni milyen is a nemi vágy, orgazmus és örömök. Ha meg végleg elveszed a lehetőséget a családalapítástól és gyereknemzéstől tőle akkor lehet, hogy még jobban berág mint kasztráció nelkül.
"Az agresszív megnyilvánulásaiddal egyébként nem tudom mit érsz el? "
Bocs, a ti agressziótok eredménye.
Hogy mondjuk gyűjtene pofát a fajtátok ahhoz, hogy nőket erőszakoljon.
Persze, még én lennék az agresszív, miután jól megtapostam valami férget, aki a szexhiánytól beőrülve megerőszakol és revansot vesz rajtam, akinek köze nincs a kínjához, és otthon egy normális férfi várja.
Az az agresszív, aki oda vezeti a témát, hogy vagy dugunk veletek, vagy majd megerőszakol minket a sértődött tömeg.
"Csak még ellenszenvesebbé teszed a női nemet. "
Nem érdekel.
"Nem megoldásokat keresel csak makacskodsz, hogy nem nem és nem! "
Ott van a megoldás, amit írtam: kémiai kasztráció
Nekünk is jó, mert sem önként, sem erőszakkal nem kell szexelnünk olyan emberekkel, akikkel nem szeretnénk, és nektek is jó, mert elmúlik a vágy.
De amúgy soha nem látott piaca van a prostitúciónak is, katalógus módra válogathattok a neten, nyugodtan szexelhettek.
Mire kellene igent mondanom? Még egyszer megkérdezem, hogy mit vársz pl. tőlem?
Hogy dobjam el a párom, és helyette jöjjek össze frusztrált szűz pasikkal? Esetleg jótékonysági intézményként szexeljek velük a vőlegényem mellett? :D Indítsak mozgalmat, hogy más nők tegyék ezt?
"Nem véletlen talán, hogy a női nemet kizárták a politikából, döntéshozásból évezredeken át."
Így van, nem véletlen.
Volt oka: Beidegződés, ostobaság, oktalan lenézés
"Láthatóan egy rugalmatlan és primitív magatartás ez."
Szerintem meg az a primitív, aki olyannal jön, hogy természetes az, hogy majd elveszik a testünk feletti rendelkezésünket, halomra erőszakolnak, és ha ezt meg akarjuk előzni, akkor tessék szépen több pasihoz vonzódni.
" És ugyanúgy nem fogja elfelejteni milyen is a nemi vágy, orgazmus és örömök."
Totál érdektelenné válik. Ugyanis hormonok irányítják az egészet, nem valami magasztos dolog.
" Ugyanúgy szüksége lesz a férfinak egy társra, intimitàsra. "
És akkor erőszakolnád mahad társként valakire, aki nem akar téged?
"Ha meg végleg elveszed a lehetőséget a családalapítástól és gyereknemzéstől "
Világ legjobb dolga lenne. Ilyen ember ne legyen apa soha.
33
“ Világ legjobb dolga lenne. Ilyen ember ne legyen apa soha.”
Milyen ember? A nem vonzó férfi? Nem akarod megérteni, hogy a taszító külsejű férfit még mindig a taszító belsőjű férfiakkal asszociálod mert kb egy majom szintjén azt gondolod, hogy a jó külső jó belsőt jelent és a rossz külső rossz belsőt.
Többségünkkel emberileg nincs semmi baj.
Nem az összes taszító külsejű férfira gondolok természetesen.
Nem gondolom, hogy a külső összefügg a belsővel, bármilyen külsejű ember lehet bármilyen ember.
A te fajtádra gondolok, és itt bőven nem az a probléma, hogy taszító a külsőtök, hanem az, hogy a belsőtök a legalja.
Semmi tisztelet nincs bennetek, semmit nem tudtok a szeretetről, odaadásról, semmi empátiátok nincs. Csak azért nem okoztok nagyobb kárt, , mert a legtöbb ember lesz.ar titeket, valamint gyáván a háttérben vagytok, végül pedig azért, mert nem vagytok hozzá elegen.
35
"A te fajtádra gondolok, és itt bőven nem az a probléma, hogy taszító a külsőtök, hanem az, hogy a belsőtök a legalja."
Ott van elásva a kutya. Tehát feltételezed, hogy mind taszító külsővel vagyunk megáldva az írásaink, gondolkodásunk, viselkedésünk alapján. Pedig mégcsak képet sem küldtünk. Ha akármilyen külsővel lehet akármilyen belsője az embernek akkor akár jóképűek is lehetünk sokan nem? De te erre nem tudsz gondolni, mert nem fér bele a világképedbe, hogy egy jóképű férfi lehet negatív mivel te is tudat alatt úgy képzeled el, hogy egy jóképű srác sikeres, megnyerő és pozitív mert folyton körberajongják.
Akkor meg miről beszélsz? Legalább a logikai bukfenceidet vedd már észre kérlek.
" Tehát feltételezed, hogy mind taszító külsővel vagyunk megáldva az írásaink, gondolkodásunk, viselkedésünk alapján."
Ti magatok mondjátok általában, hogy a külsőtök miatt nem kelletek.
Meg ti picsogtok azon, hogy nőknek csak a "legjobb pasik" kellenek, brühühühü.
"Ha akármilyen külsővel lehet akármilyen belsője az embernek akkor akár jóképűek is lehetünk sokan nem? "
És? Legyetek.
De mivel ti magatok mondjátok, hogy mekkora hatalmas gond van, incelek vagytok, stb., így valamiért nem akarnak leállni veletek nők. Vagy a külsőtök vagy a belsőtök miatt, vagy mindkettő.
"? De te erre nem tudsz gondolni, mert nem fér bele a világképedbe"
Te az én világképemről nem tudsz sz.art se.
De, belefér. Láttam nem 1, nem 2 jóképű srácot, aki kva beteg fejben és nem igazán kellett senkinek, pláne nem tartósan.
"Legalább a logikai bukfenceidet vedd már észre kérlek."
SEMMILYEN logikai bukfenc nincs.
Nem kelletek a nőknek, teljesen mindegy, mi miatt, ne erőltessétek magatokat senkire, ne követelőzzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!