Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az incelséget a külső okozza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelséget a külső okozza?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 19:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
És mit képzelsz, majd jól beijedünk, és széttesszük a lábunkat mindenféle számunkra ronda, taszító embernek? :D
2023. ápr. 19. 10:28
 22/40 A kérdező kommentje:

Khm, hát ne ijedjetek be semmiképp.

Csak szólok, hogy ha elég nagyra nő az elégedetlen férfitömeg akkor agresszív megnyilvánulásokra lehet majd számítani, zavargásokra, káoszra. Lehet megszűnik majd a közrend és nem lesz nektek sajnos rendelkezésetek a testetek felett mert kedvükre fognak használni szexuális célokra. És ez nem fenyegetés hanem egy lehetőség. Remélem nem következik be mert senkinek nem kívánná az ember, hogy megerőszakolják, de ez sajnos egy valós lehetőség. A történelem során a lehetőségtől megfosztott rétegek mindig fellázadtak. Ez mondhatni egy történelmi tény. Ha egyre több lesz a munkanélküli és magányos férfi az a társadalomnak nem jó. A társadalomnak az a célja, hogy mindenki elégedett és boldog legyen. Csak így lehet társadalom. Ha a társadalom nem adja meg sokaknak azt amire szükségük van az élethez az megkérdőjelezi a társadalom létjogosultságát. Ilyenkor szoktak jönni a lázadások.

Ezért nincs jelenleg például feudális rendszer és nem uralkodnak királyok. Mert a néhai férfiak fellázadtak és változtatásokat vezettek be.

2023. ápr. 19. 10:35
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
22. Az a baj ők mindent fenyegetésként értelmeznek, nem tudnak érzelemmentesen közelíteni a témához. Ebbe is amit leírtál tuti lesz, aki nem tud objektíven hozzáállni és fenyegetésnek veszi.
2023. ápr. 19. 10:41
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőt nem mertek megszólítani, hogy akartok lázadni?
2023. ápr. 19. 10:41
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

24. Én nem vagyok incel, most is van barátnőm. Meg merem szólítani a nőket. Maximum incel-supporter vagy talán blackpilles vagyok.

Csak mert valaki egyetért a hajléktalanokkal vagy támogatja őket, attól még nem lesz hajléktalan.

2023. ápr. 19. 10:43
 26/40 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy komolyan vettem a leírt "lehetőséget". Még mindig áll a kérdésem: Mi a megoldás? Tegyük szét olyanoknak, akikhez nem vonzódunk, különben majd felbőszül a férfitömeg?
2023. ápr. 19. 10:48
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban ez a helyzet, akkor teljes mellszélességgel támogatom az incelek kémiai kasztrálását. Aki egyszer is akár letaperolt akarata ellenére egyetlen nőt is, annak kötelezően, erőszakkal.
2023. ápr. 19. 16:19
 28/40 A kérdező kommentje:

26

Ne tegyétek szét olyannak akihez nem vonzódtok, hanem szerintem vonzódjatok kicsit több férfihoz ne csak a top pasikhoz. Olyan nagy dolog?

Ha az alternatívát nézed, a közrend megszűnését, rendszeres nemi erőszakot akkor lehet, hogy a kisebb “rossz”. A tömeges férfi magány semmiképp sem normális, egy férfit nem lehet magányban tartani mert ellentétes a természetével és feladja a civilizált értékeket és radikalizálódni fog. Ez csak tény, nem fenyegetés.

2023. ápr. 19. 16:37
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ne tegyétek szét olyannak akihez nem vonzódtok, hanem szerintem vonzódjatok kicsit több férfihoz ne csak a top pasikhoz. Olyan nagy dolog?"

Mondd, te trollkodsz? :D

Mert az úgy megy, hogy eldöntöm, kihez vonzódom?

"Ha az alternatívát nézed, a közrend megszűnését, rendszeres nemi erőszakot akkor lehet, hogy a kisebb “rossz”. A tömeges férfi magány semmiképp sem normális, egy férfit nem lehet magányban tartani mert ellentétes a természetével és feladja a civilizált értékeket és radikalizálódni fog. Ez csak tény, nem fenyegetés."

Szerintem a kémiai kasztráció is teljesen jó megoldás. Megszűnne az összes szexuális vágyatok, és nem lenne késztetés erőszakra. Szerintem ez a kisebbik rossz.

Nekem pl. van párom már sok éve. Majd mit képzeltek, a párom mellett magamba engedek más pasikat is, hogy tegyek a "tömeges férfi magány" és szexmegvonás ellen, de szigorúan azok után, hogy megparancsoltam magamnak, hogy legyek szíves több pasihoz vonzódni? :D

Vagy majd hiába szeretek valakit és vagyok hozzá hűséges jóideje, akkor szépen nyugodjak bele, ha valaki megerőszakol, mert csak a tömeges magány miatti radikalizálódás eredménye, "várható volt"? Esetleg haragudjak a többi nőre, hogy ők sem engedték magukba ezeket a hulladékokat?

Őszintén szólva mindenféle ellenérzés és bűntudat nélkül taposnék a szátokba a legvastagabb talpú bakancsommal egymás után 20x, teljes erőből. Ezek vagytok ti.

2023. ápr. 19. 17:06
 30/40 A kérdező kommentje:

29

Az agresszív megnyilvánulásaiddal egyébként nem tudom mit érsz el? Csak még ellenszenvesebbé teszed a női nemet. Nem megoldásokat keresel csak makacskodsz, hogy nem nem és nem! Nem véletlen talán, hogy a női nemet kizárták a politikából, döntéshozásból évezredeken át. Képes kell lenni a tárgyalásra, megérteni a másik fél problémáját és elérni egy egyeszséget. A te attitűdöd pedig: nekem jó és mindenki más fulladjon meg nemérdekel. Láthatóan egy rugalmatlan és primitív magatartás ez.

2023. ápr. 19. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!