Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tatabányán a Gál István...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tatabányán a Gál István lakótelepen hova lehetne elmenni randizni? A pláza "messze van", gondoltam itt a környéken kéne elmenni valahova. Újvárosban, pl a plázában van a kávézó, de itt Gálon nem sok minden van.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagy kedvencem a Vegas, szerintem tök jó hely. Egyébként vicces, hogy azt írod, messze van, mert Újvárosban laktam és gyalog jártam a munkahelyemre a Népházhoz 😀
2023. ápr. 18. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Ne menjetek sehova, csak sétáljatok körbe, aztán menjetek be a Lidlbe kaját meg innivalót venni. Mindenki fizeti a magáét. Hazafelé megesziktek. Csodálatos randi lesz! Véletlenül se hagyd el a lakótelepet!

(Stop cukrászda megvan még?)

2023. ápr. 18. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Grill bár?
2023. ápr. 24. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem mentek át Tatára sétálni egyet a tóparton? Sokkal feelingesebb randi, mint egy kávézó. Vagy felmenni a turulhoz, leülni a szabadban egy minipiknikre. De ha ragaszkodsz a közvetlen környékhez, a Gál lakótelepet nem ismerem annyira.

30/N

2023. máj. 2. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Az egész putri suttyú panelproli város fél óra alatt keresztülgyalogolható, ne legyen már kifogás. De egy randi igazán megérne egy normális helyet. Találkozzatok pl Tatán valamelyik tónál vagy valami normális helyen

Ilyen pláza meki szintű okádmánynál meg, ember... mi a franc?? Ilyen eszedbe ne jusson randihelyszínnek!

Jó, az is tény, hogy ennek a csöves szakadt szoci bányászvárosból lett betanított gyártósori munkásvárosban nem sikerült az elmúlt 70 évben egy élhető városközpontot kialakítani, a lakótelepek pedig pest legszarabb helyein, de még miskolcon is ezerszer különbek. Ez is iszonyat gáz. Szóval ja... ha nincs egy értelmes étterem ott nektek a közelben, akkor nézz körül a városban, mert Tbánya kisváros, nincsenek távolságok. Bicajjal meg pláne, autóval meg tényleg max 10 perc...

de itt tata lesz a befutó. A lélektelen komcsi tömbházak között járkálásban nem igazán lelem a romantikát, ami egy randihoz kellene. Plázában sem. Szóval nem... Tatabánya nem randihelyszín. Vagy nem tudom... fel lehet menni a turul szobor/barlanghoz, de az is eléggé elcsépelt... plázánál ezerszer jobb, lakótelepnél meg milliószor.

2023. máj. 2. 23:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem mert első randin még "nem kéne" beülni a kocsijába,mivel még sosem találkoztunk. Ezért gondoltam a közelben.
2023. máj. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!