Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzott jobbra tinderen?
Egy ferfival honapokon keresztul ismerkedtunk..leginkabb irkaltunk, illetve egyszer randiztunk.
Nagyon nagy volt a vonzalom, teljesen megorultunk egymasert szexualis ertelemben. Aztan o megis nem rogton a talalkozas utan hanem ra egy ket honapra eltunt teljesen. Mintha felszivodott volna.
Kiderult kozben hogy kulfoldon volt, miota nem beszeltunk eltelt kb 3-4 honap. Tinderen feldobta a profiljat, mondom elhuzom jobbra.. es hat parba alltunk.
Orultem neki tokre oszinten szolva mert hianyzik es tok szivesen talalkoztam volna meg vele.
Viszont ez volt egy hete, de nem irt ram. Es egyszeruen nem ertem ezt miert csinalja valaki.. csak kivancsi volt hogy jobbra huztam e de amugy nem kivancsi ram, vagy fel ramirni mert buntudata van hogy csak ugy eltunt…
Nem tudok mire gondolni.
En azok utan hogy eltunt nem is vettem szamitasba hogy en irok ra..
Szoval nem ertem a szituaciot..
Huh..rendben
Lehet rairok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!