Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, akiknek min 10 evvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek min 10 evvel idosebb a pasijuk vagy többel, mennyire vonzodtatok szexualisan hozzá?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 13. 06:08
A kérdező szavazást indított:
Nem vagyok oda a szexert vele, de mas tulajdonsagaiert szeretem ot
Atlagos szex, tudom élvezni, bár egy zsáneremmel jobban élvezném
Mindig is nagyon kivantam, sot a szexualis vagyammal kezdodott és ez akkor is megvolna ha holnap csődbe menne.imádom a testét
Szexualisan kívántam nagyon, de nem vagyok biztos abban hogy ez akkor is igy lett volna ha csak egy arufeltolto es nem egy sikeres ember
9 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

Miért gondolod, hogy 10 év sokat számít?

Vagy egy ilyen általános felfogás a magyaroknál, hogy 40 fölött minden ember egy szarzsák külsőre. De ez nem igaz. Nem lesz automatikusan minden középkorú sörhasú, kopaszodó hájpacni.

Egy csomó ember tudja jól tartani magát és nem 10 vagy akár 20 év korkülönbség lesz az, ami elrontja a szexet vagy vonzalmat.

Csak pár színészi példa:

Sean Bean 64 éves, de még mindig ölni tudna érte sok 20-as.

Leonardo DiCaprio majdnem 50, és bár ő kifejezetten csak 20-asokra hajt, de azért nem semmi ahogy 48 évesen még mindig szívdöglesztő.

Tom Cruise sok nő álma volt, de mai napig jól néz ki, 60 éves.

Keanu Reeves az új Mátrixba úgy nézett ki mint egy félisten.

És ha már isten... Tom Hiddleston (Loki) is 42, mégis nők ezrei vannak oda érte, pedig neki egyébként olyan kis bánatos szeme van - cserébe a kisugárzása lehengerlő.

Szóval érted már? Attól, hogy egy férfi idősebb és már nem huszonéveket nyomat, még lehet elképesztően szexi.

2023. ápr. 13. 06:23
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
1-es, látom megértetted a kérdést. 😆 Láttad te ezeket az embereket élőben? Csak kérdem.
2023. ápr. 13. 06:28
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
2-es: Nem az a plusz két ránc fogja őket elrontani. Ezeknek az embereknek van kisugárzása.
2023. ápr. 13. 06:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jude Law élőben is jó.Londonban láttam.
2023. ápr. 13. 06:44
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
15 év van köztünk, de nagyon jó testfelépítésű férfi, másrészt 10 évet simán letagadhatna (sőt általában 15 évvel fiatalabbnak gondolják).
2023. ápr. 13. 07:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Most őszinten. Minek mondjatok hogy 10-15 évet letagadhatna meg hogy jóval fiatalabbnak néz ki? Akkor végülis nem a fiatalabb pasi tetszik a nőknek ( meg akkor is ha csak látszat)? Hisz ha korához illő/megfelelő külseje lenne és nem nézne ki fiatalabbnak, maris nem lenne akkora a vonzero, nemde? Ebbol a logikabol kiindulva a nők nem szeretik az idősebb pasikat, max az olyat aki nem néz ki korának megfelelően hanem jóval fiatalabbnak látszik.
2023. ápr. 13. 08:58
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Leonardo DiCaprio majdnem 50, és bár ő kifejezetten csak 20-asokra hajt, de azért nem semmi ahogy 48 évesen még mindig szívdöglesztő.

Leonal a világon senki nem öregedett rosszabbul 🤣🤣

2023. ápr. 13. 10:08
 8/13 anonim ***** válasza:

A szexy Leo

[link]

2023. ápr. 13. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣
2023. ápr. 13. 10:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Mar tobb cikkben is volt hogy fiatalabb noket direkt odakuldtek leohoz hogy fekudjon le vele ha karriert akar. Hagyjuk mar ezt a ven leot. Nekem tok unszimpi es ronda, de nyilvan pozolnek a csahakent ha a konyvemnej akarnek reklamot. Meg az is lehet a legtobb cicababaval nem is kavart, csak uzlet volt. A csaj a hirnevert, leo meg azért hogy meg ne irjak le mint oregedo szineszt es be nagypapat kelljen jatszania.
2023. ápr. 13. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!