Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak ha egy lánynak tetszik egy fiú?
Pár jel:
-mindig mosolyog a fiúra
-próbál a közeledben maradni(pl:mellédül,stb.)
-ha kicsit mag"nyomogatja" a vállad finoman akkor tudod hogy úgymond szinpatikus vagy neki (nagyon)
ha játékosan megüti a vállad akkor nem komoly csak fellángolás...
-próbál veled kettesben maradni
Pár "jel" et elsoroltam.
Ja én F/12 vok és tom hogy ezek a elek mert én is rájöttem meik lány kedvel és eggyüttvagyunk most is.
Figyeld meg a jeleket és garantákom hogy 100% ban sikered lesz ha mutatkoznak ezek a jelek.:D
Hajrá!!:)
-Sokat mosolyog
-Próbál a közeledben maradni (Nem feltétlenül melléd ül, az túl feltűnő, inkább a közeledben áll.)
-Néz téged
-Ha elmész mellette akkor a barátnői elkezdik piszkálni (Abban az esetben, ha elmondta nekik, ez nem 100%)
-Elmész mellette és visszanéz rád, hátrafelé.
-Ha hozzászólsz, egy kicsit zavarban van
-Az ajkát harapdálja
-Próbál mindig csinos lenni a közeledben. (Megigazítja a ruháit ha közel mész hozzá, stb.)
És még lehetne sorolni rengeteget, ez igazából minden lánynál más, és persze attól is nagyon függ, hogy volt-e már barátja, vagy nagy pasizós típus (Náluk sajnos nemigen látszik, megtanulták elrejteni) stb.
Remélem tudtam segíteni.
ravafufu
akkor a csaj belém van zúgva mer állandóan mellettem van és stíröl
köszz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!