Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a helyzetről?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, véletlen es megegyeztem vele, hogy milyen jó hogy a közelemben lakik, mert szuksegem van barátokra, ismerősökre, mert elegge maganyos vagyok.

Ebben ő is benne volt, de hamarosan utalásokat kezdett tenni hogy történhetne köztunk több is, es rengeteg közös programot szervezett, jól telt az egyutt töltött idő, meghívott kavekra, en is viszonoztam, amit tudtam,( sutottem süteményt, stb )amit nem, azt nem.

Mindennap akart talalkozni.

Amit én úgy éreztem, hogy túl sok.

Főzött es menjek hozzá.

Ha udvariasan ki masztam ebből, rosszul esett neki, nem mondta, de lattam rajta.

Legtöbbször nem is akarta elfogadni a nemet, tovabb inszisztált. Neha belementem, neha nem.

Meg akartam tartani mint ismerőst, barátot, mert egy nyelvet beszelunk es mindketten kulfoldon lakunk

Hogyan lehet ezt a helyzetet menedzselni?

2023. ápr. 8. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Úgy, hogy többé nem tartod vele fenn a kapcsolatot, mert csak szexre lennél jó, ő nem barátkozni akar m
2023. ápr. 8. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Valószínű félreértette a kedvességedet.
2023. ápr. 8. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha férfival akarsz barátkozni, az első dolgod mindig az legyen, hogy elmondod neki, te csak barátkozni szeretnél, elmondod, hogy mi az oka, és megbizonyosodsz róla, hogy felfogta. Ha ezután is benne van, akkor spanolhattok, de még akkor is figyelni kell őket, mert sokan azt hiszik, majd úgy fognak felszedni, hogy barátként közel kerülnek hozzád.
2023. ápr. 8. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem vagy párkapcsolatban (no meg ő sem), akkor teljesen normális hogy bepróbálkozik és nem adja fel az első visszautasító reakció után. Persze ha már régóta nem volt nője, az lehet hogy közrejátszik a türelmetlenségben. Azért adhatnál még esélyt neki a barátkozásra egyúttal egyértelművé téve hogy nem akarsz párkapcsolatot, de ha görcsösen ugyanott folytatja és emiatt kellemetlenül fogod magadat érezni akkor szüneteltesd egy időre, nincs jobb ötletem.
2023. ápr. 8. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem, hogy nagyon naiv és fiatal lehetsz. Egyedülálló férfival nem találkozhatunk kettesben, mert az azt jelenti, hogy te is érdeklődsz. Ne lepődj meg, hogy rád mozdult.
2023. ápr. 8. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha te nem akarsz többet akkor zárd le. De most őszintén, mit vártál? Hogy te magányos fiatal nőként, örülsz egy magányos (?) fiatal férfinak, akkor ő nem akar majd többet? Túl összemelegedtetek, már az elején jóval távolságtartóbbnak kellett volna lenned, vagy méginkább tisztázni hogy te csak barátkozni akarsz. Persze akkor is benne van hogy azert egyezik ebbe bele, hogy végül rajtad kössön ki.

Sajnos ebből már így nehéz lesz úgy kihátrálni hogy barátok maradjatok. Az ő szemszögéből valahol érthető hogy nem érti...

2023. ápr. 9. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!