Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várható még, hogy felkeres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várható még, hogy felkeres?

Figyelt kérdés

Nagyjából 1 hónapja bulizni mentem egy barátnőmmel, illetve az ő baráti társaságával. A társaságból elkezdtünk beszélgetni egy fiúval, majd táncoltunk igazából ezen kívül több nem történt. Az este végén mikor elköszöntünk nem adtunk egymásnak semmilyen elérhetőséget, amit utólag bánok. Azóta többször eszembe jutott, és az is, hogy meg kellett volna adnom az instámat vagy hasonló. Szerintetek ha 1 hónap alatt nem keresett semmilyen felületen, már nem is fog?

Pasik ti mit gondoltok ezekben a helyzetekben?

2023. ápr. 8. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
100%,hogy nem fog.
2023. ápr. 8. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugy vagyok vele aki engem elérhetőség kérése nélkül hagy elmenni, azt én nem érdeklem. Lapozok.

De én mondjuk nő vagyok.

2023. ápr. 8. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Folyt Habár akiket érdeklek az meg kinyomozza ezután az elerhetőségeim másoktól.
2023. ápr. 8. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Velem is volt hasonló eset, a jelenlegi párom csak 2 hónap után keresett fel mert tartott attól hogy elutasítom

Egy barátnőmtől kérte el aztán a számom

2023. ápr. 8. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem fog keresni, nem adtad meg az elérhetőséged, és azt sem tudja, hogy te vársz rá. Nem a fejedben él, honnan tudná, hogy mire gondolsz.

Részemről már az önbecsülésem miatt sem "nyomoznék". Talán tanulság ez mindkettőtöknek.

30F

2023. ápr. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!