Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » “Túl sok” vagyok vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Túl sok” vagyok vagy ez lenne normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Heti 3-4 együttalvós találkozó mellett (minden alkalommal programokat is csinálunk, nem csak szex) én azokon a napokon is szeretnék sokat csetelgetni, beszélgetni, mikor nem vagyunk együtt. Az aktuális randipartnerem viszont nem írogat valami aktívan olyankor és mindig úgy érzem, hogy tuti nem akar már engem vagy mással találkozgat. 1 hónapja ismerkedünk.

Kérdésem, hogy én akarok túl sokat tőle, vagy jogos, hogy akkor is írhatna gyakran, mikor nem találkozunk? Huszonévesek vagyunk.

2023. ápr. 8. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Én a falra másznék tőled. Meg is mondanám hogy felém nem így kell közeledni.
2023. ápr. 8. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Nézd,szerintem ennyi találkozó teljesen ideális és nem feltétlenül a chatelgetés a mérvadó!

Tényleg nem mindenkinek van ideje,energiája vagy kedve pötyögni.Ha egyébként jól megvagytok,nem igazán ezen múlik a kapcsolat.

Azt mondhatod neki ötletként,hogy jól esne néha telefonálni például,amikor nem vagytok együtt,esetleg alvás előtt egy Jó éjt-puszis üzenet, ébredéskor egy,, Jó reggelt". Ez lehetne kompromisszumos megoldás,ha ő is vágyik rá.

2023. ápr. 8. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél ennyire tapadós!

Heti 3-4 ottalvós alkalom programmal szuper,én össze is tenném a kezem,ha ennyi hetente sikerülne.

Rajtad kívül van élete,nem várhatod el,hogy folyton a telefonon lógjon.

2023. ápr. 8. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az a baj, hogy a mai telefonos világban már mindenki elvárja, hogy az embernek legyen ideje egész nap sokat chatelgetni, ha nincsenek együtt. Én őszintén kérdezem pl, hogy munkából hogy van ideje az embereknek chatelni?

A másik pedig, hogy kapcsolatban lenni azt jelemnti, hogy kiegészíted a másikat, nem pedig függőségi viszonyt.

Az embernek kell lennie "én időnek " is, vagy ha nincsenek önálló hobbik, programok, barátok, akkor teljesen megszűnik az "én", és akkor alakul ki a társfüggőség.

Lehet, hogy ő azokban az időkben szeret könyvet olvasni, filmezni, edzeni menni munka után, fejleszteni magát és tanulni, elmenni sétálni, stb.

Azzal egyet kell értsek, hogy valamennyit jó beszélni minden egyes nap, akár este egy 30 percet, vagy telefonálni egy picit, viszont az, hogy ha nap közben nem írogat, azzal szerintem nincs semmi baj.

Én pl. randiztam egy sráccal, aki munka közben amint tudott első volt, hogy írt nekem, és már én szóltam neki, hogy a munkára figyeljen, majd este telefonálunk vagy írkálunk, de a munka a kötelessége, azért kapja a fizetését, akkor a munkaidőben ne velem pötyögjön.

2023. ápr. 9. 12:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van, most is egész hétvégén együtt vagyunk, nem szabad annyira tapadósnak lennem. Mindenkinek kell idő magára is :)
2023. ápr. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!