Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » “Túl sok” vagyok vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Túl sok” vagyok vagy ez lenne normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Heti 3-4 együttalvós találkozó mellett (minden alkalommal programokat is csinálunk, nem csak szex) én azokon a napokon is szeretnék sokat csetelgetni, beszélgetni, mikor nem vagyunk együtt. Az aktuális randipartnerem viszont nem írogat valami aktívan olyankor és mindig úgy érzem, hogy tuti nem akar már engem vagy mással találkozgat. 1 hónapja ismerkedünk.

Kérdésem, hogy én akarok túl sokat tőle, vagy jogos, hogy akkor is írhatna gyakran, mikor nem találkozunk? Huszonévesek vagyunk.

2023. ápr. 8. 11:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy "jogos", meg "normális". Olyan van, hogy jól érzitek magatokat együtt. Ha annyira különböznek a szokásaitok, ami már kellemetlen, akkor nem egymást keresitek.
2023. ápr. 8. 11:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze, értem ezt is, de ha valakivel alapvetően passzol minden, akkor nem fogom eldobni emiatt. Lehet, hogy neki több térre van szüksége, vagy ez totál bullshit és nincs oda értem?
2023. ápr. 8. 11:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet sok, mert az embernek altalaban van elete a randikon kivul is, mondjuk ha dolgoztok, akkor siman elkepzelheto, hogy abban a heti par szabad oraban, amit nem toltotok egyutt, egy hobbijaval foglalkozik, vagy csak agyatlanul bamulni szeretne a kedvenc sorozatat vagy akarmi.

Eleve tok jo mennyiseget talalkoztok, heti 3-4 nap teljesen idealis altalanossagban. Plusz van aki nem is szeret chatelni annyit, hanem eloben szeret beszelgetni. En sem szeretek pl, altalaban azokkal chatelek sokat, akikkel nem talalkozom tul gyakran.

2023. ápr. 8. 11:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy írom, hogy én a másik oldalt képviselem, és megkaptam már párszor, hogy miért nem kommunikálok.

Napközben, ha dolgozik, nem biztos, hogy van ideje, illetve ki akar révülni a feladatából. Esténként viszont 1-1 üzenetnek azért bele kellene férnie. Próbáld megdumálni vele, hogy mi a helyzet. Van úgy azonban, hogy valakinek sokkal nagyobb az igénye, és a másikat előbb-utóbb csak idegesíti a ráerőltetett beszélgetés, és emiatt megutálja a másikat.

2023. ápr. 8. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ. Ha belegondolok abba, hogy a szabadidőmben miket csinálok bevásárlás, főzés, edzés, barátokkal talalkozni, tanulni, takarítani, magamra időt fordítani akkor abból az jön ki, hogy nem lenne időm chatelni.

Nem is tartom minőségi időnek. Az akkor jó, ha épp fekszel és nincs mást csinálnod. Vagy épp a buszon ülsz, de egyébként nem tartom fontosnak.

De ez az én véleményem. Beszélgess vele erről, hogy neki mi a véleménye.

Azt gondolom ha töltötök együtt minőségi időt, ráadásul elég gyakran akkor ne pörögj ezen. Persze írhatsz neki, de ha csak teszem azt 3 óra múlva válaszol, akkor ne akadj ki ezen. Sokan azon is pörögnek, hogy ha valaki elérhető de nem valaszol. Szerintem ez se jelent semmit. Megnezett valamit, aztán úgy maradt a telefon, de már rég nem nézi. Simán előfordulhat.

2023. ápr. 8. 11:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is a sok időt csetelés és együttlevés pártján vagyok, de azért az embernek élete is van. Azért 3-4 együttalvód alkalom tök klassz. Viszont olyankor nyilván csak veled foglalkozik, max. egy kis időt csíp le másra. A fennmaradó 3-4 napba kell belesűrítenie minden mást: munka, hobbi, takarítás, családdal, barátokkal való találkozás. Szóval ha amúgy semmi jelét nem mutatja annak, hogy másokkal randizna/családja lenne/letojna, akkor szerintem nincs félnivaló. Ha neked többre van igényed, mondd el, és kössetek valami kompromisszumot. Pl. minden nap este 8-9 között cseteltek/videóbeszélgettek/telefonáltok, a többi időben meg mindenki írogat akkor, amikor ráér.
2023. ápr. 8. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
Aki oda van erted, az allandoan keresi a tarsasagod. Ennyi
2023. ápr. 8. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Én nőként nem szeretem az órákig tartó, felszínes cseverészéseket. Heti háromszor-négyszer így is találkoztok, ami tök jó, sok párnak ennyi jut, csak hétvégén tudnak együtt lenni. Olyankor nyilván csomót beszélgettek, egyébként meg mindenkinek ezer dolga van napközben. Reggel rohanás a munkába, ott nincs idő chatelgetni, délután vagy este hazaér az ember és próbálja utolérni magát a házimunkákkal, vacsorára vagy másnapra főzni vmit, megfürdeni, ha marad egy kis ideje, azt a hobbijának szentelni, elmenni mozogni vagy csak simán megnézni egy filmet. Ha akarnék se tudnék minden nap órákat chatelgetni, de többnyire nem is történik annyi minden egy nap az emberrel, hogy órákat lehetne beszélni róla. Mondjam el minden nap, hogy mit ettem ebédre, hogy dolgoztam meg hogy mit főztem este? Én kilennék attól, ha ezt elvárná tőlem valaki. Éld az életedet, amikor külön vagytok, ne akaszkodj rá a másikra, mert normális pasi ez elől menekül.
2023. ápr. 8. 11:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
*ennyi se jut, előző voltam
2023. ápr. 8. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki sok, neked meg ugye kevés. Érdemes lenne ezen elgondolkozni a jövőben, mert van akinek több magányra van szüksége és roppant mòd fullasztò mikor még wc re menet is írni kell a másiknak, mert igénye van rá.
2023. ápr. 8. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!