Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Munkahelyi ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi ismerkedés?

Figyelt kérdés

Ezen belül is az érintés ami érdekel engem.

Mert udvarláskor én különböző ürügyekkel meg szoktam érinteni a nőket.

Mivel azt vettem észre hogy ha ez a rész kimarad akkor nem veszik komolyan az egészet.

Tehát meg kell őket érinteni ha törik ha szakad.

Szóval egy nevetés után átkarolom egy kicsit.

Vagy odalépek bemutatkozzom, kezet nyújtok és csak fogom a kezét amíg már zavartan nevet a szitun stb.

Viszont most van itt csaj, aki más, ez engem elbizonytalanít és ettől még izgalmasabb.

Ő visszahúzódó természet, de csodaszép.

És mivel tudom hogy a vilag se fordul ki a sarkából úgy az udvarlás ismerkedés alapjai se változnak, hiába van szó feltűnően szép vagy atlagos nőről...tehàt meg lennie az érintésnek alapszabály.

Viszont ez egy munkahely.

Ha hozom a szokásos formámat és felsülök nála, simán lehet a vége hogy hírem megy vmi szatír vagyok.

Viszont a véletlen segített.

Odamentem beszélgetni hozzá és éppen pakolt vmit.

Én meg mondtam neki, hogy nem nehéz ez neked? Segítsek?

Erre-köszi nem kell.

Én meg-igaz is erős csaj vagy te nem szorulsz rá segítségre.

Majd-feszítsd már be a karod kicsit légyszi....és akkor mielőtt megtette volna odanyúltam és finoman megfogtam a felkarját.

Mosolygott.

Én is örültem, hogy beljebb vagyok egy lépéssel, teljesítettem a kövi lépést....

Majd megfeszítette, de azért közben a zavar is ott volt a szemében, felfogva hogy jócskán benne vagyok az intim szférájában.

Én meg mondtam neki hogy ez igen.

Utána beszélgettünk tovább majd elköszöntem.

Tegnap jött velem szembe a folyosón sok ember jött és ment, és mikor meglátott már előre integetett mosolyogva.

Én meg mondtam neki komoly arccal mikor odaertem hogy állj már meg egy pillanatra, megállt majd odahajoltam a füléhez hogy belesúgjam-semmit se akarok mondani csak érezni akartam az illatod...

Hmm jó illatod van.

Mire hatalmas ó....és beleboxolt a vállamba nevetve hogy de hülye vagyok.

Azért fontos nekem hogy mit írtok ezekre mert én őt stabilra is el tudnám képzelni. Egész nap róla fantaziálok meg hogy mit írjak neki este majd.

Szóval?

2023. ápr. 7. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Köszönöm az oktatást. Írhatnál még. :-)
2023. ápr. 7. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Az is jó hülye, aki ilyen pasinak esélyt ad! Ez a véleményem.
2023. ápr. 7. 18:49
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
Pihent agyù.....
2023. ápr. 7. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Szerintrm vicces :)
2023. ápr. 7. 19:09
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Ez elég gagyi, gondolom a nő sem egy észlèny.
2023. ápr. 7. 19:18
 6/15 A kérdező kommentje:

Ezt sose ertettem 5..

Miert kellene észlénynek lenni és nem pedig boldognak?

Boldognak lenni azzal aki tetszik, akit kívánsz.

2023. ápr. 7. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert egy hímringyó vagy, azért.
2023. ápr. 7. 19:29
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Engem teljesen irritálna, ha a férfi munkatársaim hozzám nyúlkálnának meg a fülembe sugdosnának. Ahogy írod, munkahely.

És én egyébként a párommal munkahelyen ismerkedtem meg. Szerencsére kulturált volt, nem fogdosott, nem bújt hozzám fele…valoszinuleg ha úgy indít, nem lenne a párom.

Munkatárstól, egy idegentol elfogadhatatlan, hogy ilyesmit megengedjen magának!

24N

2023. ápr. 7. 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen személyesiségfüggő,van,akinek abszolút nem jön be,ha az aurájába másznak.Többek között nekem sem.Például először minden tőlem idősebbnek tűnő férfit következetesen magázok,olyan szinten komolyan veszem a munkakörömet...

Viszont a kiszemeltednek láthatóan bejössz a stílusoddal együtt,szóval szerintem hajrá, nyert ügyed van!

Egyébként hozzá teszem,hogy ha ismerek valakit,vagyunk olyan viszonyban és tetszik,nekem is kedvemre való a hosszabb kézfogás mondjuk,de kizárólag ez esetben.Amúgy baromira zavarba ejtő,irritáló tud lenni a tapi bármilyen formája... 😃

2023. ápr. 7. 20:17
 10/15 A kérdező kommentje:

Tudom.

Pont ezért ez egy kényes téma.

Mert ha nincs meg az erintés ismerkedéskor akkor koptatás jön.

Kizarólag akkor nem, ha engem akarnak felcsípni. De ilyenkor meg eleve semmit se kell tennem mint válaszolgatni. Szóval ez nem lényeges.

De ha nekem tetszik vki, én nrzem őt ki, nem ő engem, akkor oda kell tenn magam.

Viszont ha megvan az érintés ami 2-3 mp nem több, és nem illetlen módon, akkor meg masnap jön a mosoly, a hajigazítás ha megjelenek, a zavartan lesütött szem.

Én meg ha latom ezeket a reakciókat....szerelmes leszek.

2023. ápr. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!