Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom hogy kapcsolatfüg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy kapcsolatfüggő vagyok? Mik a jelei?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz szingli lenni, mindig társat keresel, és azelőtt összejössz velük, hogy egyáltalán megismernéd. Ha pedig benne vagy a kapcsolatban, akkor is minden szarságot elviselsz, csak legyen melletted valaki.
2023. ápr. 7. 09:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Félig stimmel.

Nem is kapcsolatot hanem inkább szexet keresek szakítás után.

Ezt azzal magyarázom hogy így feledtetem az exemet. addig sem gondolok rá.

Pasik ne írjatok privit köszönöm.

Én is az vagyok.

2023. ápr. 7. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ember társas lény. Ez normális. Normális, ha,akarsz társat. A baj akkor van, ha kihasználható ember nélkül nem tudsz elvégezni olyasmiket, amit magad is megtehetnél, pláne a másik kárára teszed, vagy tekintet nélkül arra, hogy ez jó neki vagy nem.
2023. ápr. 7. 09:27
 4/6 A kérdező kommentje:

De én akkor is keresgélek ha még friss a szakítás és szerelmes vagyok halálosan.

Tudom ez a kettő kizárja egymást.

De volt hogy bőgtem mint egy kisgyerek és aznap este már egy csajjal leveleztem.

És ugyanakkor meg reggeltől estig rá gondolok.

Egész nap ő jár a fejemben és azon agyalok hogyan lehetnénk újra boldogok együtt.

2023. ápr. 7. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a normális, ha társat szeretnél. Szerintem hülyeség is, hogy "én jól érzem magam egyedül, de nem bánom, ha van társam is". Na nekik minek is. :)

Viszont az már kóros, ha bárkit, akárkit el akarsz fogadni, csak hogy legyen, hogy értékesnek érezd magad és elhidd, hogy szerethető vagy, vagy ha persze átvered, kihasználod a másikat. Azért nem csak ösztöneink vannak, hanem eszünk és szívünk is, ezekre is érdemes hallgatni, és nem eszközként tekinteni a másik emberre, hanem egyenrangú, érző lényként. Akármennyire rossz, egy kapcsolat vége után érdemes várni azért pár hónapot meggyászolni és levonni a tanulságokat, különben viszed magaddal azokat a következőbe és elrontod azt is. Ilyenkor jobb barátokkal beszélgetni nagyokat, és nem menekülni szexbe, alkoholba... Sport vagy művészet az oké :)

2023. ápr. 7. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Mert egy ösztönlény vagy nulla agykontrollal.
2023. ápr. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!