Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már csak rosszabb lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norcsa789 kérdése:

Ez már csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, s azt veszem észre hogy a korombeli egyedülálló nők egyre nagyobb része "zizi", nagyon furák... ez csak rosszabb lesz később?

Sok idősebb férfi ijesztget azzal hogy ez csak rosszabb lesz az idővel, hogy a 40-es szingli nőkre ez még inkább jellemző, egyre furcsábbak és kattantabbak, a 40 feletti vénlányok nagyrésze meg simán dilis....

Ez az én jövőm? Egyre kevesebb normális nőből lehet majd választani?

F/32

2023. ápr. 3. 00:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
Igen.
2023. ápr. 3. 00:19
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Azért az csak jelent valamit, ha egy bizonyos kor fölött valaki egyedülálló marad. Ergo, senkinek nem kell…
2023. ápr. 3. 00:21
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi, a férfiakkal is ez a helyzet. Oka van, hogy miért nem kellesz a "normális" nőknek.
2023. ápr. 3. 00:30
 4/17 A kérdező kommentje:

Tehát ez a mi jövőnk? Bolond férfiak és bolond nők majd összejönnek végül?

Én nem tartom amúgy magam zizinek. Tök normális férfi vagyok.

Igaz vannak gyengeségeim, az egyik ilyen az alkoholizmusom.

2023. ápr. 3. 00:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok: Ha valóban alkohol problémáid vannak, akkor itt a válasz. Ha csak viccből írtad, akkor viszont a humorérzéked nem jön be.
2023. ápr. 3. 00:35
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy nyugodj meg rengetegen válnak szinglivé 30 éves koruk körül is, hülyeség hogy csak a maradék akik senkinek nem kellenek... van ahol azért mert az egyik nem akar még gyereket, vagy azért mert 10 év után még eljegyzés se történt, vagy simán rossz, hosszú kapcsolatokból való kilépés vagy megcsalás miatt.
2023. ápr. 3. 00:36
 7/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vicc, tényleg alkoholista vagyok, de gyógyulóban vagyok éppen. Jövök belőle kifelé.

6: igen, gyakran megcsapva egy kisgyerekkel...kösz, más purdéját én nem fogom nevelni...

2023. ápr. 3. 00:40
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
3-as vagyok: Sajnálom. Kitartást!
2023. ápr. 3. 00:44
 9/17 A kérdező kommentje:
8: Küzdöm vele! Azt nem várom el hogy aktív alkoholistaként bárki is engem akarjon, de egy józan alkoholistával, aki nem iszik egyáltalán, szerintem lehet együtt élni és jövőt építeni.
2023. ápr. 3. 00:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok: Nálam kizáró ok. Apám alkoholista volt. Életem első 29 évét senkinek nem kívánom.
2023. ápr. 3. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!