Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináltatok mikor élőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok mikor élőben taliztatok,és rosszabb volt mint a képeken?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esélyt adtam neki nem volt pofám elmenni de nem lett belőle nyilván semmi aztán
2022. jún. 3. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

En sem mertem sosem elmenni, nem alart paraszt lenni :/

Most meg benne vagyok mar nyakig.

2022. jún. 3. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt a randit már illik végigszenvedni, de utána jöhet a "nagyon szimpatikus vagy, de úgy érzem, sajnos nincs meg a kémia" üzenet.
2022. jún. 3. 18:43
 4/6 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: az legutóbbinál azt gondoltam, hogy az intelligenciája kompenzálja a dolgot (mert volt akinél igen), de nem. de nem. aztán nem is kerestem, de ő is érezte, hogy ez a hajó elment.
2022. jún. 3. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem nevezném rosszabbnak, csak másnak. Képeken nagyon tetszett, élőben az első randin nem annyira, viszont annyira jól éreztem magam vele, hogy lett második randi is és nagyon jó döntés volt, mert 7 éve együtt élünk és nagyon szeretjük egymást.
2022. jún. 3. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az attól is függ, hogy miért néz ki rosszabbul élőben? Csak azért, mert mondjuk jó volt a fotós és tényleg előnyös szögből fotózta, és/vagy filtereket használt, vagy azért, mert 10 évvel és 20 kilóval korábbi fotót tett fel magáról. Mert ha utóbbi, akkor nálam az a hazugsággal egyenértékű és baromi nagy mínuszból indul a jelölt.

De ilyen esetben sem hagyom ott egyből, hanem azért beülök vele meginni valamit.

2022. jún. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!