Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit nem lehetett megérteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nem lehetett megérteni abban, hogy az elkövetkező napokban kevesebbet leszek online, mert összesűrűsödött a programom a munkában, és az egyetemen is?

Figyelt kérdés

Hétfő óta ismerkedek egy lánnyal Online, azóta már Messengeren beszélünk, illetve beszéltünk már telefonon is, még nem találkoztunk személyesen.

Mondtam neki, hogy a csütörtöktől a jövőhét hétfőig tartó időszakom sűrű lesz, és nem leszek annyit online, nem fogok tudni annyiszor visszaírni, és nem is voltam online, nem görgettem a Facebook-ot úgy, hogy közben nem írtam vissza senkinek.

Ennek ellenére olyan üzeneteket kapok tőle, hogy Ő nem tud aludni rendesen amiért nem írok vissza annyit, hogy én mindig lepattintom őt, hogy én összetöröm a szívét, stb.

Tudom, hogy az online ismerkedésnél a ghosting arány nagy, de én előre szóltam, mi nem volt ezen érhető vagy világos?

Semmi kedvem nincsen olvasni a lelkiterror üzeneteket, meg a felesleges bűntudatkeltéshez sincsen semmi kedvem se energiám elviselni, nem tudom, hogy egy 25 éves felnőtt nőnek miért kell így viselkednie.

Vagy én látok valamit rosszul és velem van a baj?

2023. ápr. 1. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokaknak a cset az életük. Szánalmak.
2023. ápr. 1. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy előre szóltál is, valóban furcsa egy kicsit.
2023. ápr. 1. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Hát ha bűntudatKELTÉS-nek meg lelkiterrornak fogod fel, akkor jobb is ha keres magának mást. Valószínű be van ijedve hogy mi lesz, nem akar szándékosan semmit kikelteni, pláne bűntudatot. Mondjuk nem annyira értelmes ha nem tud következtetni, és értelmezni hogy most 4 napot kellene munkára fordítanod, de attól még biztos hogy nem akar bűntudatot kelteni, csak leírja hogy pánikol.
2023. ápr. 1. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Bizalmatlan, azért akadt ki.
2023. ápr. 1. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván ha megértette és elfogadta volna,amit amúgy korrekt módon közöltél vele,akkor nem viselkedne így.

Valószínűleg ő még borzasztóan éretlen mentálisan,a kora ellenére.Kicsit agyilag,lelkileg helyre kéne billentenie magát.Egyébként ez tényleg játszma,manipuláció,hiszti.

Emellett értem az érzéseit,mivel én is nőből vagyok és fiatalabb koromban én is kétségbe estem,ha hasonlót tapasztaltam.Mégis illene tisztelnie a partnere határait.Sajnos erre korábban én is képtelen voltam...

Pont ezért adok most neked igazat.

Mindemellett azért adhatsz neki egy esélyt,elmagyarázva,amit gondolsz erről az egészről,meg hogy szerinted neki miben kéne változtatni.

2023. ápr. 1. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Red flag. Ha ennyire nem bízik meg abban, hogy tényleg nem érsz rá, és jön mindenféle lelki terrorral és társaival, akkor jobb is, ha most kiderül, hogy milyen. Kellene a fenének ilyen hosszabb távon, akitől levegőt se lehet venni!
2023. ápr. 2. 07:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem is red flag.

Mondjuk én eleve ilyen ember is vagyok, hogy tetteim beszélnek helyettem, cseten - hacsak nem messze vagyunk egymástól - csak időpontot egyeztetek, vagy információt cserélek a mindenkori társammal (mit vegyünk, mikor menjünk családi ebédre, stb), a minőségi kapcsolattartást személyesen "intézem".

Nekem ez a viselkedés azt mutatja, hogy ahogyan írták, egy éretlen, mentálisan instabil nőről van szó. Az, hogy a másik elfoglalt egy olyan jelentéktelen, és könnyen kezelhető helyzetnek kellene lennie egy egészséges ember számára, és olyan könnyen kellene megoldania, mint ahogyan kikerül egy kutyasz*rt a járdán séta közben.

Ez a lelkiterror egy nyűglődéssel teli kapcsolatot vetít előre, amiben értelmes, felnőtt kommunikáció helyett ez a passzív-agresszív, társfüggő viselkedés fogja majd meghatározni a napjaitokat.

2023. ápr. 2. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként meg 3-as, hogy sikerült kihoznod ebből a történetből a kérdezőt, azaz a férfit hibásnak? Lásd: "jobb is, ha keres magának mást".

Akár direkt, akár tudattalanul csinálja ezt a nő, attól még a lelkiterror a top 3 legaljasabb viselkedés, amit ember ember ellen elkövethet.

2023. ápr. 2. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát eléggé aljas a lelkiterror, de a bűntudat keltést nem értem. Vagy van valakinek bűntudata, vagy nincs, de nem hiszem hogy lehet kelteni. Eleve a bűntudat érzése egy önző dolog, minek van a saját bűntudatával elfoglalva mikor meg is oldhatná a helyzetet pl tiszta kommunikációval.
2023. ápr. 3. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!