Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nők, Hölgyek, ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők, Hölgyek, ha első randira a pasi egy Suzukival érkezik, de új típussal, ami városi terepjáró, jól néz ki, kényelmes, nem is túl olcsó, az attól még negatív, csak azért mert Suzuki a márkája?

Figyelt kérdés

Tudom nem fontos hogy milyen kocsival jön és hogy mennyi pénze van....hagyjuk most ezt légyszi. :)

Ha egy új Suzukival érkezik a pasi, azt úgy veszed, hogy az csak egy Suzuki, vagy hát azért ez már nem az a Suzuki, mint 20 éve? Tehát jól néz ki, kényelmes, extrák vannak benne, stb, láttatok már ilyet biztos, egyre több van belőlük.

2023. ápr. 1. 08:31
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Ja meg vannak akiknek kocsira sincs igénye. Az elemzést rátok bízom.
2023. ápr. 1. 16:37
 42/57 anonim ***** válasza:
Meg aki magával szemben smucig a párjával még jobban.
2023. ápr. 1. 16:43
 43/57 anonim ***** válasza:

Egy kocsi az önkifejezés is.

Nekem eszköz. Önkifejezni zenében szoktam, több hangszeren is játszom. Ugyanolyan lelkesen zenéltem akkor is, amikor egy 25 éves autóval jártam, amit addig hajtottam, amíg olcsón fenn lehetett tartani, és akkor is bontóba adtam már le, mert a kutyának nem kellett volna 30 évesen. Alkatrészből is már csak fos utángyártottat lehetett hozzá kapni, rengeteg baja kezdett lenni.

Most már modernebb autóm van, de kizárólag praktikus szempontokat vettem figyelembe a megvételekor: a lehetőségekhez mérten minél egyszerűbb konstrukció, minél kevesebb elektronika, ami meghalhat rajta, hogy ez is sokáig szolgáljon, mint az előző.

Szóval hiába az elemezgetés, mert lehet egy Magyarország autóparkjának átlagéletkorával egyező korú autóval jelenek meg, amitől hihetsz átlagosnak. Aztán eljöhetsz megnézni a színpadon, zenélés közben, és leesik az állad.

Fel nem foghatom, hogy egy autóversenyzőn kívül bárki másnak hogyan lehet egy tárgy, egy közlekedési eszköz az önkifejezésének csatornája.

2023. ápr. 1. 16:52
 44/57 anonim ***** válasza:

"városi terepjáró"

Régen ez a gúnyneve volt a sznob gyökereknek, akik nem tudják hol vannak:D Terepjáróval aszfalton?:D És tanyára mivel megy? Sportautóval?:D

2023. ápr. 1. 16:56
 45/57 anonim ***** válasza:
Az is önkifejezés ha a kocsi csak eszköz..
2023. ápr. 1. 17:01
 46/57 anonim ***** válasza:

45, yep, de akkor hogy olvasol belőle?

Ha te jelentőséget tulajodnítasz annak, hogy suzuki, toyota, opel vagy bmw, viszont a tulajdonosa nem, akkor te ráhúztál egy jelentéstartalmat arra, akire nem igaz.

2023. ápr. 1. 17:03
 47/57 anonim ***** válasza:

Nem ráhúzom a jelentéstartalmat de elsò bkikkre a tudatalatti azert minden apro részletet szösszenetet feldolgoz 1 secundum alatt.

Ha megáll nekem egy ültetett fekete sportkocsi, nem hinném hogy azt fogják tőlem kérdezni hol lehet kenyeret kapni.

U tényleg jártam is úgy már hogy követnek azt itt le is írtam itt.

Az nagy volt :D

Akkor se csalódtam semmit. Nem azt akarta tudni a srác merre van a posta vagy ilyenek:D

Szerintem én még nem is csalodtam kocsikról pasikban soha.

Se akkor amikor rmszétrohadt kocsival jött vki randira es azt hittem munkáskocsi mert pl apának is van egy két normális vagy vetítős, meg lepukkant kocsi amiben szállít mindentés lehet "zúzni" es retek, erre mikor megsértődött a srác a randin hogy azt hittem munkáskocsi akkor kezdett derengeni hogy bakker ez a sajátja. És igénytelen. Belül.is tiszra mocsok volt.

Aztan kulfoldon találkoztam a munkaero kozvetitommel.

Megláttam belulrol a kocsit azt mindtam én ebbe be se szállok. Miattam mehettunk kocsit takaríttatni!:D.

Aztán meg is imertem mint embert is...

Vagy a szerencsétlen a bmw vel akit az ág is húz de öreg bmw az kell mert abbol se tud újat venni. Isten nyugosztalja ő beteg is volt:(

Nem tulajdonitok en jelentoseget hanem ez olyan a pasiknak mint nőknek a haj riha öltözék megjelenés. Vagy ad magára vagy nem. Vagy számít a minőség vagy nem.

Amugy munkahelyen is alapelv aki nem igényes magára az a munkájára hogy lenne?

És akkor a párkaocsolat meg a választásuk?

2023. ápr. 1. 17:14
 48/57 anonim ***** válasza:

Értem jött teljesen lepusztult, ki tudja milyen öreg suzukival pasi és a legcsekélyebb mértékben sem érdekelt. Az a lényeg, hogy működjön, menjen. Ez egy autó elsődleges célja.

Nekem is egy olyan autóm volt, amit már eleve 10 éves korában kaptam meg, aztán megvolt még 10 évig, közben egyszer totálkárosra tört, de kikalapálták. Imádtam...

2023. ápr. 1. 17:27
 49/57 anonim ***** válasza:
Jaa, és nagyon tetszenek az extra autók, pl. a Jeep terepjárók (egy ideje néha van egy ilyen az udvaron, majd' kiesik a szemem, amikor meglátom, de ez olyan lehet, amikor egy pasi lát egy jó nőt az utcán és automatikusan megnézi), meg rohadtul tetszenek a nagyon régi Jaguárok (szabályosan forgok utánuk, ha nagyon ritkán látok egyet), de attól még az érvényes, amit az előbb (48-ban) írtam.
2023. ápr. 1. 17:31
 50/57 anonim ***** válasza:
48, de ha a specifikációi azonosak két autónak, csak az egyik egy skoda a másik egy toyota, és emberünk ugye a specifikációt nzi, nem a márkát, azaz semmi tudása nincs arról, hogy melyik márkát milyen embertípusnak tulajdonítod... akkor de, olyan infót vonatkoztatsz valakire, aminek ő a birtokában sincs így a tudatalattijából sem tudott belemászni.
2023. ápr. 1. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!