Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnam megkeresni a fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnam megkeresni a fiút?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete voltam pesten színházban és elmentem előtte a Westendbe enni a KFC-ben. Ott dolgozik egy Dani nevű Férfi akivel nagyon megtetszettünk egymásnak. Kiderült, hogy 28 éves, magas, barna haj, barna szem és szakáll. A nagy ismerkedések közepette elfelejtettem elkérni valamilyen közösségi platformon való elérhetőségét.

Én Győri vagyok, szóval nem olyan könnyű azt megoldani, hogy oda megyek a Westendbe és elkérem az instáját. Szóval várom azokat, akik hátha tudnak nekem segíteni.

2023. márc. 30. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Utazz vissza.
2023. márc. 30. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy végig nézed az összes Danit facebookon, vagy vársz a következő alkalomig, amíg megint eltudsz menni Pestre.

bár ha ez már most nem megoldható, akkor nem értem mi értelme van, hiszen ha kialakul köztetek valami, akkor ugyanúgy messze lesz.

2023. márc. 30. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a KFC-t a Westendben, vagy valahogy vedd fel a kapcsolatot a személyzetissel. Rajta keresztül talán sikerülhet.
2023. márc. 30. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Elkérjem neked?😉
2023. márc. 30. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó 2 jó ötletnek hangzik. Pláne romantikus lenne, ha a 4-es bemenne hozzá 🙂 nekem régen egy mentős tetszett. Rákerestem a FB-on az összes környéki állomásra, azok dolgozóira, meg az ő ismerőseikre. Nem találtam 😔
2023. márc. 31. 05:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazt gondolom, mint a #2.

Ha most nem tudod megoldani, akkor minek belebonyolódni? De te tudod.

2023. márc. 31. 07:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!