Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hozhatom helyre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatom helyre a dolgokat, ha túl távolságtartó voltam a nővel?

Figyelt kérdés

Találkozgatni kezdtünk egy nővel akivel már ismertük egymást korábbról. Egy kicsit visszafogottabb de nagyon kedves, szép nőről van szó. Az első randin még kicsit tartózkodó volt de a másodikon már sokkal oldottabb, lazább, nevetősebb. A harmadik találkozáskor lefeküdtünk. Viszont utána valami felkavarodott bennem, hiába volt jó a szex. Egy ideje egyedül vagyok, kellett idő, hogy feldolgozzam a legutóbbi kapcsolatom. Sokszor eszembe jutott a volt barátnőm és nem tudtam elég jó vagyok-e egy új kapcsolathoz illetve ehhez a nőhöz. A találkozás után csak dolgoztam és agyaltam, én nem kerestem őt. Ő viszont kétszer írt nekem, de a legutolsó válaszomat már csak megnézte. Ez három hete volt. Bennem viszont helyrezökkentek a dolgok, úgy érzem már lezártam az exem és nyitott lennék egy új kapcsolatra, szeretném folytatni az ismerkedést a nővel.

Ma véletlenül összefutottam vele de csak visszaköszönt majd úgy tett mintha egy senki lennék számára, mintha ismét falak lennének körülötte.

Attól tartok, hogy azt hiszi csak egy szex volt vele a célom. A másik, hogy utána pár nappal volt nőnap és őt nem köszöntöttem fel (bár ez nem tudom mennyire lehet neki probléma).

Szóval a kérdésem az, hogy három hét szünet után hogyan közelítsek ismét hozzá, ha ma szinte rideg lett miattam?

2023. márc. 29. 22:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem írok neki. Utólag már máshogy cselekedtem volna.
2023. márc. 31. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!