Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csalás, ha a férfiaknak profi fotóssal készült szabadtéri képei vannak Tinderen?
Figyelt kérdés
Látszik a képeken, hogy egy profi fotós csinálta őket, és nem az a gagyi, ahol egy ruhában van fent 5 kép, hanem mindegyik kép más szettben, más helyszínen.
Szerintem ez csalás és egyben szánalmas is, hogy valakinek erre szüksége van.
2023. márc. 28. 10:27
11/18 anonim válasza:
Nem csalás, csak azt a benyomást kelti, hogy nincsenek normális képei, amiket spontán helyzetben csinál róla valaki. Némelyik pedig nagyon mesterkélt, magabiztosnak akar tűnni, de inkább nevetséges hatást kelt. Ha van ilyen is és másmilyen is, az rendben van.
12/18 anonim válasza:
Akkor lenne csalás, ha más nem tehetné meg ugyanezt. De ez a lehetőség mindenki előtt nyitva áll, szóval... miért is lenne ez csalás?
Ráadásul mihez képest lenne csalás? Van valamiféle szabály arra, hogy milyen képet szabad feltenni?
Inkább az a csalás, hogy ilyen infantilis vagy és ezt nem vagy köteles feltüntetni egy társkereső oldalon, így bárki beléd futhat...
13/18 anonim válasza:
Mondjuk a kérdés az, hogy mennyi photoshop van rajta. Én láttam már tinderen is erősen filterezett képeket férfiak esetében is, olyan is volt, aki szempillát is filterezett magának, meg kb úgy nézett ki, mint aki ki van sminkelve. Ez már nevetséges, mint ahogy a photoshop is.
15/18 anonim válasza:
Kerülöm az ilyen ficsúrokat. Amúgy is ők valószínű instalányokat keresnek.
16/18 anonim válasza:
Ha csak beállított, jobb minőségű kamerával készült kép és nincs semmi utómunka rajta, akkor miért lenne csalás? Szerintem a smink nagyobb csalás.
17/18 anonim válasza:
Nem csalás, de számíts arra, hogy élőben nem lesz behúzva a has, nem lesz eltüntetve minden bőrhiba vagy kopaszodás és nem a legeslegjobb ruhájában lesz. Nem fog úgy kinézni senki élőben, mint az ilyen képeken, nemtől függetlenül.
18/18 anonim válasza:
Nem csalás... akkor lenne csalás, ha photoshopolt lenne. De ha nem, akkor csak minőségi fotón van ugyanaz, ami a remegő kézzel készített telefonos képen lenne, csak igényesebb verzióban. Nekem nem szánalmas - sőt szimpatikus az, hogy annyira komolyan veszi a társkeresést, hogy hajlandó energiát belefektetni abba, hogyan prezentálja magát. Sok férfi példát vehetne róla - nyilván nem mindenkinek van profi fotósra pénze, de rengeteg pasasban annyi igényesség nincs, hogy ne olyan képet tegyen fel, ami homályos, amin félig le van róla vágva a feje / beleolvad a haja háttérbe / piszkos a háttér... csak mert sajnos társadalmilag még mindig a nőktől van elvárva az igényesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!