Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menőzhetek az osztályban a lányok előtt azzal, hogy dobálom a krétát?
Nem tudom mi nem szoktunk krétát dobálni(pedig én is egy elit helyre járok, szóval nem valami sznob különcködés az 100%).
És nem is tanulunk(kivéve kémia, fizika, történelem és magyar órák, valamint dolgozatok előtt). Általában beszélgetünk egymással.
Senkinek eszébe nem jut egy ilyen általános iskolás, bohóckodás, ami már hetedikben is dedósnak számított.
"mások ülnek egész szünetben és tanulnak".
Érdekes én szünetekben beszélgetni szoktam az osztálytársaimmal, abban meg semmi szégyellnivaló nincs ha átnézed óra előtt az anyagot...
Igaz esti tagozatra járok, ott általában már érettek az emberek. Nappalin nálunk is kész állatkert volt, TISZTELET a kivételnek.
Ha 15 évesen tényleg nincs ennyi eszed akkor vess magadra!
Hát, mi tizenkettedikesek vagyunk és még mindig dobálunk krétát/alufólia galacsint/repülőt :D
Szerintem mindenki úgy érzi jól magát, ahogy akarja, ha nem esik baja senkinek.Álszentek azok a kis 13 éves csajok akik cigiznek meg hú de felnőttnek képzelik magukat és ha valaki jól érzi magát akkor az gyerekes.
nálunk a fiúk állandóan ezt csinálják.Mi lányok szánalmasnak tartjuk és gyerekesnek. : )
jó tudni,hogy ez a fiúk célja és hogy így akarnak bevágódni a csajoknak.(y) mi lányok nem vettük észre de köszi....a férfi logika.xd
otthon meg anyadat dobáld!
és mondogasd neki hogy ez menő..
idióta hülyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!