Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menőzhetek az osztályban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menőzhetek az osztályban a lányok előtt azzal, hogy dobálom a krétát?

Figyelt kérdés
15F és normális válaszokat kérek.
2010. okt. 7. 16:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
és mit menő még dobálni???
2010. okt. 7. 17:05
 32/51 anonim ***** válasza:
NEM ! ettől csak hülyének tartanak !
2010. okt. 7. 17:07
 33/51 anonim ***** válasza:
55%

A krétadobálás dedósoknak való. Sokkal menőbb ha késsel dobálózol, vagy megkéred hogy kössenek a táblához és téged dobáljanak késekkel. ;-)

A viccet félretéve...habár ez tuti kamu kérdés..

Az a véleményem, hogy ez egy nagyon gyerekes dolog, de a te korodban még elmegy. Átlagban a tizenéves csajok úgy is az ilyen primitív viselkedésű barmokra buknak. Azért sok sikert az elkövetkezendő éveidhez, remélhetőleg fel nősz majd és nem attól érzed magad férfinek, hogy 5 éves szinten viselkedsz, akkor talán a nők is jobban értékelnek majd. Habár a te fajtádra mondják, hogy még nem érett egy kapcsolatra.

2010. okt. 7. 17:26
 34/51 anonim ***** válasza:
szted engem direkt dobtak szemen? csak egyszerűen nem lehetett közlekedni az osztályban, mert összevissza repültek a kréták.. hidd már el hogy a csajok szemében krétát dobálni nem menő!!! ha nem hiszed kérdezd meg az osztálytársnőidet...
2010. okt. 7. 17:29
 35/51 anonim ***** válasza:

lol

olyan jót röhögtem mikor emgláttam a kérdést, azt hittem hogy valami 10-12 éves kisfiú, még akaratm is neki mondani h milyen aranyos vagy:D

nade 15...ez mellbevágott:D

általános suliban a fiúk nálunk nagyüzemben művelték a krétacsatát, egész barikádokat csináltak meg két csapatot és úgy nyomták:D nekem mondjuk nagyon jópofának hatottak hogy ilyen jól udják érezni magukat egy ilyen "egyszerű" játékkal, (bár ők tényleg nagyüzemben csinálták-le a portára, egyesével, mindenki kért 2-3 krétát hogy ez meg ez a tanár kéri:D) nade ez általánosban volt:D

gimiben már gázos a dolog, viselkedj 15 éveshez méltó módon az inkább bejön a csajoknak.

20L

2010. okt. 7. 17:40
 36/51 anonim ***** válasza:

Most elképzelem a helyzetet...

Mivel ku.rva intelligens érett gondolkodású 15 éves "férfi"ként meg vagy róla győződve, hogy a lányokat ezzel lehet levenni a lábukról úgy is "alkalmazni" fogod a krétadobálás kulturált és generációk óta tartó csodálatos művészetét. Csak az lesz majd a ciki amikor egy eltévedt krétadarab a kiszemelt nőszemély arcában landol. Aki, ha eddig nem állt szóba veled az eset után egyenes utálni fog és megkeseríti majd a hátralévő 3-4 évedet a középsuliban.

2010. okt. 7. 17:43
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig krétadobálással csajozok. Látok egy jó csajt, egyből kiugrok a kocsiból, és megdobálom az arra járó idős néniket/bácsikat, akik azt se tudják mi van, gyorsan visszaugrok a kocsiba, és elhajtok. Ha meg épp nincs senki akit dobálhatnék, akkor a csajt dobálom. Mindig beválik, én vagyok a legmenőbb a városban.
2010. okt. 7. 18:03
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, téged ha nem is a krétadobálásodért, de a humorodért biztosan imádnak a csajok:D

20L

2010. okt. 7. 18:09
 39/51 anonim ***** válasza:

Köszi :)

amúgy lemaradt a 18/F

2010. okt. 7. 18:13
 40/51 A kérdező kommentje:
De nálunk a vagány gyerekek játszanak ilyet, csak a besz*riak nem mernek ilyet játszani. Valóban nem lehet közlekedni az osztályban, de nem is közlekedik senki, ha nem akarja hogy fejbeb*sza egy kréta. Volt már hogy valaki beszólt, hogy minek játszunk ilyet, de azt hamar leráztuk. Nem tudom elhinni, hogy mások egészn nap csak ülnek szünetben és tanulnak.
2010. okt. 7. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!