Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menőzhetek az osztályban a lányok előtt azzal, hogy dobálom a krétát?
A krétadobálás dedósoknak való. Sokkal menőbb ha késsel dobálózol, vagy megkéred hogy kössenek a táblához és téged dobáljanak késekkel. ;-)
A viccet félretéve...habár ez tuti kamu kérdés..
Az a véleményem, hogy ez egy nagyon gyerekes dolog, de a te korodban még elmegy. Átlagban a tizenéves csajok úgy is az ilyen primitív viselkedésű barmokra buknak. Azért sok sikert az elkövetkezendő éveidhez, remélhetőleg fel nősz majd és nem attól érzed magad férfinek, hogy 5 éves szinten viselkedsz, akkor talán a nők is jobban értékelnek majd. Habár a te fajtádra mondják, hogy még nem érett egy kapcsolatra.
lol
olyan jót röhögtem mikor emgláttam a kérdést, azt hittem hogy valami 10-12 éves kisfiú, még akaratm is neki mondani h milyen aranyos vagy:D
nade 15...ez mellbevágott:D
általános suliban a fiúk nálunk nagyüzemben művelték a krétacsatát, egész barikádokat csináltak meg két csapatot és úgy nyomták:D nekem mondjuk nagyon jópofának hatottak hogy ilyen jól udják érezni magukat egy ilyen "egyszerű" játékkal, (bár ők tényleg nagyüzemben csinálták-le a portára, egyesével, mindenki kért 2-3 krétát hogy ez meg ez a tanár kéri:D) nade ez általánosban volt:D
gimiben már gázos a dolog, viselkedj 15 éveshez méltó módon az inkább bejön a csajoknak.
20L
Most elképzelem a helyzetet...
Mivel ku.rva intelligens érett gondolkodású 15 éves "férfi"ként meg vagy róla győződve, hogy a lányokat ezzel lehet levenni a lábukról úgy is "alkalmazni" fogod a krétadobálás kulturált és generációk óta tartó csodálatos művészetét. Csak az lesz majd a ciki amikor egy eltévedt krétadarab a kiszemelt nőszemély arcában landol. Aki, ha eddig nem állt szóba veled az eset után egyenes utálni fog és megkeseríti majd a hátralévő 3-4 évedet a középsuliban.
utolsó, téged ha nem is a krétadobálásodért, de a humorodért biztosan imádnak a csajok:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!