Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, munkatársam,velem egyidős, 24 éves. Az első találkozásunk óta próbál kezdemènyezni de nagyon helyes srác én pedig kicsit félènk vagyok. 2x oda jött hozzám beszélgetést kezdeményezni,van hogy megsimogatta a hátam, rám szokott köszönni, megkèrdezi hogy vagyok. Itt több száz ember dolgozik igazából,ez egy hatalmas gyár. De nagyon béna voltam mindig is ahhoz hogy leszűrjem ki mit akar tőlem. Többször szemeztünk már stb. De ritkán vagyunk beosztva egyszerre így nem találkozunk valami sokszor. Szerintetek?
2023. márc. 25. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak meg akarja mutatni a lego kollekcióját.
2023. márc. 25. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy beszélgetős, érintős fajta, vagy tetszel neki. De persze mással ugyanezt elművelheti, úgyhogy óvatosan.
2023. márc. 25. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyszerű válasz: Ha szimpatikus engedd a közeledését, ne tűnj barátságtalannak. Mikor már kényelmes, akár kezdeményezz beszélgetést.

Árnyaltabb válasz: Ebből pozitívak az előjelek, de könnyen lehet hogy csak ilyen típus. Félénkként nehéz lesz, de te is kezdeményezhetsz ha bejön meggyorsítva az ismerkedés folyamatát. Ha undorodna akkor lenne kínos, de a leírás alapján minimum barátságos és szépen lerázna akkor ha nem tetszenél neki, nem lenne kínos. Az info önmagában kevés de nem is negatívum, szóval ha hagyományos szerepekben akarod játszani csak várnod kell és bátorítani amikor közeledik azzal hogy amíg kényelmes, engeded a kezdeményezéseit. Ha fontos leszel számára talál kifogásokat a találkozásra és el is hív randira. Be éld bele magad addig. Ha meg nem hagyományos szerepekben szeretnéd játszani akkor ha legközelebb látod menj oda beszélgetni.

2023. márc. 25. 09:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Az ciki lenne ha bejelölnèm ismerősnek Facebookon?😅
2023. márc. 25. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Az, mert minek hogyha szemtől szemben beszélgethetsz vele?
2023. márc. 25. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem az, jelöld nyugodtan.
2023. márc. 25. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
4# dehogy ciki, lehet örülne neki :)
2023. márc. 25. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!