Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Létezik még olyan lány akinek nem a cső gatyás Fiuk jönnek be és nem sziv napi két doboz cigit és nem megy el be b4szni minden pénteken? :s Vagy ha vannak még akkor merre keressem öket?
lány vagyok de észrevettem hogy tényleg ezt csinálják alányok. ha már leirtam feltételezed gondolom hogy én nem :P
legjobb bnőmmel megyünk az utcán és kiröhögjük a nyomorék kis k*rvákat akik 13évesek tűsarkúban járnak és cigi lóg a szájukból:P
szerintem se jó ha egy fiun cső nadrág van de az engem még nem zavarna :P eszembe se jutna minden péntek este részeg lenni. még sose voltam részeg és egy jó darabig nemtervezem :D mert utálom a cigit,piát,drogot :P
eldöntöttem hogy nemakarok tömegkultúrába beállni és vannak akik támogatnak. pl mindkét legjobb bnőmmel ezt tesszük szóval nemvagyok egyedül se :P
ennyi. részemrről:P
asszem engem keresel :D..
nah de komolyra fordítva,igen létezik nem is egy,csak jó helyen kell keresni és igen ritka:) énis közéjük tartozom:) 14/L
ja részeg már voltam csak nem ugrott be, de csak 1x:D
és sz4r a helyesirésom
járj nyitott szemmel és találni fogsz!!!
én nem cigizem, nem piálok és sosem voltam részeg, valamint csak évente kb 2x járok bulizni.... és szeritem nem vagyok tömeg ember, sokan lenéznek ezért, de nem zavar, van más kikapcsolódásom!!!:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!