Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Létezik még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Létezik még olyan lány akinek nem a cső gatyás Fiuk jönnek be és nem sziv napi két doboz cigit és nem megy el be b4szni minden pénteken? :s Vagy ha vannak még akkor merre keressem öket?

Figyelt kérdés
igen elég rosszak mostanába a tapasztalataim . amugy 15 vagyok
2010. okt. 7. 13:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

lány vagyok de észrevettem hogy tényleg ezt csinálják alányok. ha már leirtam feltételezed gondolom hogy én nem :P

legjobb bnőmmel megyünk az utcán és kiröhögjük a nyomorék kis k*rvákat akik 13évesek tűsarkúban járnak és cigi lóg a szájukból:P

szerintem se jó ha egy fiun cső nadrág van de az engem még nem zavarna :P eszembe se jutna minden péntek este részeg lenni. még sose voltam részeg és egy jó darabig nemtervezem :D mert utálom a cigit,piát,drogot :P

eldöntöttem hogy nemakarok tömegkultúrába beállni és vannak akik támogatnak. pl mindkét legjobb bnőmmel ezt tesszük szóval nemvagyok egyedül se :P

ennyi. részemrről:P

2010. okt. 7. 14:51
 12/20 anonim ***** válasza:

asszem engem keresel :D..

nah de komolyra fordítva,igen létezik nem is egy,csak jó helyen kell keresni és igen ritka:) énis közéjük tartozom:) 14/L

2010. okt. 7. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát, ha ilyet keresel és van egy kis "eszed", akkor keress fel könyvtárakat, mondjuk ha ki kell venned a kötelezőket... Nem kötelező elolvasni!:D A lényeg, hogy lesz okod megszólítani és esetleg lesz belőle valami, ha meg nem, akkor legalább megpróbáltad... Meg pont abban a korban vagy, hogy a parkban, vagy egyéb diák területen(pl menza, szakkör, filmklub stb) meg tudsz találni csajokat...
2010. okt. 7. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem cigizek, és nem baszok be minden pénteken:P, és pont a nem-csőgatyás fiúk jönnek be:).
2010. okt. 7. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem jönnek be azok a pasik, akik minden héten mással dugnak, isznak, cigiznek, füveznek, csúnyán beszélnek... Hol élünk? Áh.:D ezen fel tudom magam idegesíteni... Ezek szerint Te, kedves kérdező nem ilyen vagy? Jó lenne tudni, hogy még ilyenek is vannak a földön... :/ Mert nem minden lánynak jönnek be az általad leírt pasik...
2010. okt. 7. 18:00
 16/20 A kérdező kommentje:
nem még véletlenul sem ien vagyok.mi is csak röhögunk a haverokal az ieneken néha bele dobáljuk öket egy-egy kukába(már a fiukat ). én amolyan divatos de nem tul feltünös cuccokba járok még részeg sem voltam vannak barátaim (de msnen szinte csak kocka haverok vannak fenn:S) És a fennti kommentekre válaszolva én nem feltétlenul az igazit keresem cska egy normális lányt akivel lehet beszélgetni elmenni sétálgatni stb.és nem csak azon jár az esze h minél hangosabban kérdezze h van e tüzem
2010. okt. 7. 20:17
 17/20 A kérdező kommentje:

ja részeg már voltam csak nem ugrott be, de csak 1x:D

és sz4r a helyesirésom

2010. okt. 7. 20:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Fel nem venném a csőgatyát.
2010. okt. 7. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:

járj nyitott szemmel és találni fogsz!!!

én nem cigizem, nem piálok és sosem voltam részeg, valamint csak évente kb 2x járok bulizni.... és szeritem nem vagyok tömeg ember, sokan lenéznek ezért, de nem zavar, van más kikapcsolódásom!!!:)

16l

2010. okt. 9. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Létezik. Itt vagyok. :)

15/L

2010. okt. 10. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!