Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi (kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi (kapcsolat elején vagy később) "beszólogat" az nem normális, nem "megbocsátható", elfogadható? Pl valamire mondta hogy igénytelenség,igénytelen vagyok. Nem akart megbántani,szeret de rosszul esik.

Figyelt kérdés
Többször is volt hogy mondott hasonló "nem szépet" pl szex közben is... Ő is tudja szerintem hogy bunkóság de sokszor "ami a szívén az a száján ", másokkal is. Szakítani fogok vele, több dolog miatt is,nem csak ez zavar. Arra vagyok kíváncsi hogy más férfi is csinál ilyet kapcsolat elején vagy "később", mennyire általános viselkedés ez.3 hónapja vagyunk együtt.
2023. márc. 23. 13:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mert nem szeret.
2023. márc. 23. 19:21
 22/29 anonim ***** válasza:

"Miért akarna bántani..ha szeret?"

Kérdező én nem ezt a kérdést tenném fel magamnak. Hanem azt, hogy "miért hagyom magam bántani?"

Ahelyett, hogy a másik viselkedését elemezgeted, célszerűbb lenne inkább azt megvizsgálni, hogy benned milyen érzéseket keltenek ezek a szavak, amikkel illet. Ha rossz érzést, akkor meg nincs min gondolkodni tovább. Gondolom nem akarod magad ilyen rossz érzéseknek kitenni...

2023. márc. 23. 19:33
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Kár minden erőlködés szerintem...úgysem érti szegény 😕
2023. márc. 23. 19:44
 24/29 A kérdező kommentje:
De,értem. Az a baj hogy neki "ez a szavajárása", meg pl többször is mondott olyat hogy b+. Azt mondta hogy nem komolyan mondja amiket mond,"így szokott beszélni ".
2023. márc. 23. 19:58
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor változtasson rajta. A b+ és az igénytelen vagy nem egy kategória amúgy. Szex közben ilyet mondani extra bunkóság. Nézd, lehet, hogy szimplán egy alacsony színvonalú pasid van. Te tudod, hogy kivel érzed jól magad.
2023. márc. 23. 20:00
 26/29 anonim ***** válasza:

"Az a baj hogy neki "ez a szavajárása"

Az a szavajárása, hogy "de igénytelen vagy"?

Ha mentegeted itt, akkor miért írtál ki kérdést? Akkor, ha ez a szavajárása úgy is meg neked ez belefér, hogy sértegetnek, akkor mit mondhatnánk? Sok boldogságot!

2023. márc. 23. 20:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Az ilyennek magával van baja. Magát érzi kevésnek az ágyban is. Csak az ilyenek a párjukra vetítik ki a komplexusaikat
2023. márc. 23. 20:09
 28/29 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán egy bunkó.
2023. márc. 23. 20:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Ha eleve ilyen gondolatok szüetnek az agyában az már komplexus. Önértekelési zavaros.

A bunkosag csak az hogy ki is mondja.

2023. márc. 23. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!