Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hátrány ismerkedésnél ha én nem szeretnék nagyon vékony,topmodell alkat lenni szándékosan?
Voltam egész vékony is, de valahogy nem éreztem soha úgy jól magam. Lehet azért mert mindenki ezzel piszkált, miért vagy olyan vékony, miért nem eszel többet?!
Elkezdtem fogamzásgátlót szedni és felhíztam 60kilóra.
És most sokkal nőiesebbnek érzem magam. Végre van seggem, mellem. Nem lógnak rajtam a ruhák. És az utóbbi két évben még náthás sem voltam, előtte megfújt egy szellő és már folyt az orrom.
Viszont mindenhol a vékonyságot részesítik előnyben még mindig. Ezért alakult ki bennem ez a kérdés, hogy vajon ez a normál alkat mennyire tud vonzó lenni a férfiaknak?
Utolsó, én is pont ilyen paraméterekkel rendelkezem, mégis elég nagy sikerem van a férfiak körében 😃
Kinek mi jön be🤷♀️😃
14
Persze, csak gondolom te is vékony vagy (vagy nagyon vékony). A kérdező meg azt írta, hogy "felhíztam 60 kilóra". Ebből gondolom, hogy valószínűleg nem 180 cm...
13-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!