Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Villámgyors kiábrándulás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Villámgyors kiábrándulás?

Figyelt kérdés

Veletek volt már olyan, hogy kezdődő kapcsolatban egész normálisnak tűnt a partner, majd valami olyan megnyilvánulása volt, ami miatt instant kiábrándultatok?

Kezdem én: pasas ugyan már az elején is kicsit gyerekesnek tűnt, de gondoltam, tökéletes úgysem lesz. Együtt voltunk és vette épp fel a nadrágját, és azt láttam, hogy a gatya övével vakarja meg az orrát. Valamiért ezen úgy kiábrándultam, hogy nem sokra rá abba is hagytam vele az ismerkedést. Szekunder szégyenérzetem volt, úgy éreztem magam, mint mikor általános iskolában túrtuk az orrunkat. xD

Így utólag már elég vicces. Jöhet vicces és komolyabb sztori is. :D

2023. márc. 22. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor közös vacsora után az étteremben felállt és otthagyott mután ő megette az ő adagját. :D Nem wc-re ment hanem a parkolóba. Qurva kellemetlenül éreztem magam, ő láthatóan nem is fogta fel..
2023. márc. 22. 15:32
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nagyon sok "gáz" dolog van, ami egy hosszú kapcsolatban pl már evidens, hogy jelen van.

Most egy gyenge példa: randin fingana előttem egy ordasat a másik, akkor lehet fennakadna a szemem, de ha már együtt vagytok egy ideje, akkor nincs különösebb reakció.

2023. márc. 22. 17:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer észrevettem, hogy a kezébe fújta az orrát, majd megdörzsölte és ezzel el is intézte a dolgot. Na most nem a pusztában voltunk a természet lágy ölén, ahol nincs mondjuk zsepi, akkor én is feltalálnám valagy magam, de otthon történt ahol csak ki kellett volna menni a másik helysegbe papirert. Vagy ha valaki nem mos gyakran kezet az nagyon taszító, papírpénzt szájába vesz, ilyenek.

Ha valaki rosszindulatú, káromkodik, részeg, hazudozik az is ugyanez. Elfog az undor.

2023. márc. 22. 18:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap azt vettem észre, hogy xaros a törülközőm. Mivel ketten voltunk és én tuti nem törlöm bele, mosni is elég rendesen megszoktam a hátsómat, szóval csak ő lehetett... No comment.
2023. márc. 22. 18:14
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó 2: na jó, ezek után az enyém tényleg pitiáner :D
2023. márc. 22. 18:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nap kérdése! 😆😆

Sírok a válaszokon

2023. márc. 22. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
Milyen divatos lett ez a "szekunder szégyen" kifejezés.
2023. márc. 22. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Meghívott kávézni, és szürcsölve itta a kávét. Először még azt hittem, hogy forró neki és ezért, de utána is úgy itta.
2023. márc. 22. 18:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem a lany lakasara. Mar a lepcsohazban macska(szar) szag volt. Tole jott. A macska tanyerja a zsircafatoktol oda volt szaradva a kore. A furdoben es a nappaliban mocsok, a wc barna csikos, a mosatlantol nem lattam a konyhapultot. Egy vilag omlott ossze bennem, mar regebb ota ismertem a lanyt, nagyon megkedveltem. Adtam neki egy masodik eselyt, barkinek lehet zsufolt ~hete (bar nem egy hetes mocsok volt), egy het mulva meg egyszer felmentem hozza, a helyzet semmit sem valtozott.
2023. márc. 22. 20:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, lyaly.🙈😃
2023. márc. 22. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!