Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja ezt a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt a pasi?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 30 éves férfivel, én 32 vagyok. Férfi munkatársamtól tudtam meg, hogy miattam jár be hozzánk, nekem nem mondta, nem utalt rá. Nem igazán közeledett, bár a munkatársamnak mondta, hogy nagyon tetszem neki és mások szerint is így van. A hét elején elhívtam egy programra hétvégén. Ma reggel írt üzenetet, hogyha van más akivel inkább elmennék, akkor ő nem fog megsértődni. Munkatársam kérdezte már tőle, hogy miért nem hív el engem randira, amire azt mondta, hogy egy ilyen jó csaj nem hiszi hogy eljönne vele, nem akar pofára esni.

Hozzáfűzném, hogy betegség miatt sajnos erősen túlsúlyos vagyok, nem a jó csaj jelzőt szokták rám használni és magamat se tartom annak.

Miért írhatta ezt nekem? Le akar rázni, csak udvarias?

2023. márc. 22. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez kicsit furcsa, gyerekes hozzáállás a részéről. Ebben a korban már nem szoktak az emberek ilyeneket mondani.

Szerintem egy ilyen találkozás mindent elárulni, látnád hogy élőben hogy viselkedik veled, vagy milyen gesztusokat tesz és akkor jobban meg tudnád itélni mit is akar... esetleg rá is kérdezhetnél, hogy miből gondolta ezt... de ez csak egy ötlet

2023. márc. 22. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, mi az az erősen túlsúlyos szerinted, meg őszerinte mennyire vagy valóban jó csaj?

Ismertem teltebb hölgyeményt, aki arcra, meg úgy teljességében ennek ellenére nagyon vonzó volt.

2023. márc. 22. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég dedós, hogy a közös kollégáitokkal beszél az érzéseiről, mielőtt köztetek még bármi történt volna. Az is lehet, hogy csak a kollégáid trollkodnak. Egy erősen túlsúlyos nőre nem nagyon szokták mondogatni, hogy jó csaj, még ha szép is az arca. Ennyi infó alapján nem lehet megválaszolni a kérdést, hétvégén kiderül, hogy elmegy-e, vagy előáll valami kifogással.
2023. márc. 22. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem felnőtt férfi kategória.
2023. márc. 22. 10:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem jött el aztán. Írt, hogy szerinte nem illünk össze és nem tud megfelelni nekem, meg biztos nekem millió férfi udvarol és neki nincs kedve senkivel se versengeni. Azóta nem láttam, nem hallottam felőle.
2023. márc. 28. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is, hidd el. Sumákolás szagú ez.
2023. márc. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!