Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a hobbik, szabadidős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a hobbik, szabadidős tevékenységek amiket ha megtudsz, hogy a másik csinál, azt mondod, hogy "ez igen, ez a férfi/nő egy érdekes ember"?

Figyelt kérdés

Nem általánosságokra vagyok kíváncsi, hanem a ti saját véleményetekre.

Szerintem a hobbi sokat elmond az emberről, legyen az makettezés, érmegyűjtés, családfakutatás, ejtőernyőzés, lovaglás, metálbandában gitározás vagy épp térképészet vagy programozás. Vagy bármi más.

Szerintem egy jó hobbi eléggé fel tudja kelteni az ellenkező nem kíváncsiságát. Mik azok, amik a ti kíváncsiságotokat felkelti? Pl konkrét esetek a legegyszerűbbek.

2023. márc. 17. 22:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy nő küzdpsortot űz.
2023. márc. 18. 07:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Édesapám vadászott és sokszor kivitt magával gyerekként, ezért aztán nő létemre letettem a vizsgát és megszereztem a fegyvertartási engedélyt. Ennek kapcsán ismerkedtem meg a hivatásos vadász párommal és rengeteg közös vadászélményben lett részünk azóta.
2023. márc. 18. 08:10
 23/27 anonim ***** válasza:
65%

#18 Sziklamászásra gondoltam, amikor nem teremben 3-6 méterről esel, hanem napokig elmész és ismeretlen útvonalakon mászol.

A lovaglás szerintem ehhez képest nem veszélyes, ha nyugodt lovad van és díjlovagolsz és nem 30+ évesen kezdted, hanem gyerekként. Kicsit olyan, mint a síelés vagy a korizás, idősen nem ajánlott elkezdeni, mert az elején sokat esel, de ha stabilan tudsz síelni és évek óta sosem estél el, akkor 60+ évesen sem veszélyes annyira (nyilván nem 200-al leszáguldva a lejtőn, vagy a díjugratás).

2023. márc. 18. 09:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
23 olyan lovas nincs aki nem esik. Persze a tv-be jól mutat. De a valóság pl egy edzésen tökmindegy mióta lovagolsz bizony esel eleget. Tapasztalat. Csak 25 éve lovagolok. 🙈
2023. márc. 18. 16:16
 25/27 anonim ***** válasza:
84%
Én csak azt tartanám érdekesnek, aki ezotériával és a mélyebb igazságok keresésével foglalkozik. Minden más számomra olyan unaloműzés szerű, és akkor már részemről mindegy, hogy az illető egyik világjáró körútról a másikra megy, vagy otthon nézi a filmjeit, vadászik, lovagol, síel vagy akármi.
2023. márc. 19. 12:14
 26/27 anonim ***** válasza:

#24 De gondolom nem rendszeresen esel.

Én csak 20 éve, 7 éves korom óta. Mi nem szoktunk esni, vagy csak nagyon ritkán (talán 3 éve egy nagyon esős, szeles napon estem le utoljára). De olyan is a lovunk, hogy konkrétan a gyerekek átrohanhatnak alatta és fel se kapja a fejét. Le is van mozgatva rendesen, akkor is, ha nem megyünk és jó az edzőnk is. Volt mikor a Honvéd lovardába jártunk, ahol nem voltak kimozgatva a lovak és az edzők sem voltak a helyzet magaslatán, akkor estünk majdnem minden órán, de volt, hogy egy órán többször is, a lovak meg élvezték, hogy a fedelesben körbe-körbe vágtázhattak.

2023. márc. 19. 14:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

26 én rendszeresen. Az egyik ló elég "bolond". Én szörén lovagolok amúgy is.

Be is lovaglok.

Én is 31 vagyok csak.

Nekem 3 ló van. Mindegyik mozgatva van, járnak is hozzám lovazni napi rendszereséggel.

Én mostanában ritkán megyek.

Meg nálunk nincs edző. :D

Én meg fedetbe kb 15 éve voltak utoljára.

Mondjuk persze, nem mindegy milyen a ló és ki hogy lovagol...pl dijugrat vagy western. :)

2023. márc. 19. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!