Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a hobbik, szabadidős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a hobbik, szabadidős tevékenységek amiket ha megtudsz, hogy a másik csinál, azt mondod, hogy "ez igen, ez a férfi/nő egy érdekes ember"?

Figyelt kérdés

Nem általánosságokra vagyok kíváncsi, hanem a ti saját véleményetekre.

Szerintem a hobbi sokat elmond az emberről, legyen az makettezés, érmegyűjtés, családfakutatás, ejtőernyőzés, lovaglás, metálbandában gitározás vagy épp térképészet vagy programozás. Vagy bármi más.

Szerintem egy jó hobbi eléggé fel tudja kelteni az ellenkező nem kíváncsiságát. Mik azok, amik a ti kíváncsiságotokat felkelti? Pl konkrét esetek a legegyszerűbbek.

2023. márc. 17. 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl. van egy zenekara, akikkel rendszeres játszik, fellép.
2023. márc. 17. 23:48
 12/27 anonim ***** válasza:
6 mer ha nem csinál ilyet akkor nem is kerül be a hírekben.
2023. márc. 17. 23:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én motorozom és előny volt ha a másik is. De most ez elég érdekes Nálam...párom meghalt motorral, Én ugyan úgy motorozom, de valahogy mégse pozitív ha a másik is. Jelenlegi párom nem motorozik, Én meg már abba akartam hagyni de nem egyszerű.
2023. márc. 17. 23:51
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Ha olyasmit csinál, amit én is az biztos jó pont, de nem azt mondanám, hogy "érdekes ember", mert nem érdekes embert keresek, hanem férjet:

- (Stratégiai) Társasjátékok barátokkal

- Valami sport (lovaglás előny)

- Színház, opera, komolyzenei koncertek

- Szeret otthoni összejöveteleket rendezni, ezekre készülni (pl. grill party)

- Szeret (és tud) táncolni

- Biciklizés, kirándulás

- Állatokkal kapcsolatos hobbik

- Önkéntesség

Ami nálam nem jön be:

- Alkohollal kapcsolatos hobbik

- Ezotériával kapcsolatos hobbik

- Motorozás, falmászás bármi ami kifejezetten veszélyes

- Kiemelten költséges hobbik, amikre évi több millió megy el (az egzotikus utazás is ilyen, én kifejezetten sekélyesnek tartom, ha valaki azt mondja, hogy szeret utazni)

- Ezek a nagy koncertek, mint a sziget

2023. márc. 18. 00:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm siklóernyőzik, az érdekesen hangzik.

De nekem ettől párkapcsolatilag nem lesz érdekesebb az ember.

2023. márc. 18. 00:35
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ezek jutottak eszembe példaként érdekesebb hobbikra olyan férfiaknál, akiket személyesen ismerek: lovasíjászat, lovaglás, vitorlázás, búvárkodás, természetfotózás, ásványgyűjtés, faesztergálás, barlangászkodás.

Férfi fejjel nehezebben tudok gondolkodni, hogy nekik mi vonzó vagy érdekes, de saját tapasztalatból azt mondom, hogy a hastánc az pl. az a kategória, amire ráillik, amit úgy fogalmaztál meg, hogy "felkelti a kíváncsiságotokat", illetve meglepően sok férfi értékeli, vagy tartja nőiesnek, ha van valami kreatív hobbid, főleg, ha kicsit ritkább, különlegesebb, amiket alkotsz.

2023. márc. 18. 00:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Férjemet a tudományok érdeklik, főképp az űrkutatás. Sose gondoltam volna, hogy ez engem ennyire le fog nyűgözni, de imádom!
2023. márc. 18. 00:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

#14! A falmászás nem veszélyes! Pláne nem hasonlítható veszélyességben a motorozáshoz mondjuk. Komoly baleset elvétve fordul elő. Sérülések persze vannak, de nem gyakrabban, mint bármelyik más sportban. Sőt, focihoz képest pl.elenyésző. (Évek óta mászom és nem volt komolyabb sérülésem.)

2023. márc. 18. 01:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg 14 a lovaglás is veszélyesebb kategória.
2023. márc. 18. 01:15
 20/27 anonim ***** válasza:

#19! Tényleg azt nem is figyeltem, hogy azt írta, pedig az kb.100x veszélyesebb, mint a falmászás. (Nem félreérteni, én lovagolni is szeretek😁) De a tény, az tény.

2023. márc. 18. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!