Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el hogy több nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy több nőt nyerjek meg?

Figyelt kérdés

Képek alapján nem tűnök gazdagnak, sem túl jóképűnek, ezért viszonylag kevés matchem van a randizós appokon. Ezzel szemben imtelligens vagyok, magas sportos, egész jól keresek, humorom is van és nagyon kellemes a személyiségem, társaságom. Ez viszont csak akkor derül ki ha találkozom valakivel. Az appok előtt számos szép barátnőm volt és lettek volna még jelentkezők, de ugyanez a kategória most már nem lájkol pl tinderen. Mivel lehet elérni a több matchet? Utána már sosincs gond.

30F

2023. márc. 17. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Készíttess profi fotóssal olyan képet, amin átjön a személyiséged, már ha az valóban annyira megnyerő, mint amennyire állítod.
2023. márc. 17. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Most a match szám számit, vagy egy nő?

Miért nem nézel ki magadnak egyet es koncentrálsz arra hogy neki mi kell, vagy meghódítsd, mirol szeret csevegni, hogyan lehetne megfogni, mik a gyengéi, amit tudsz neki nyújtani, stb?

Miért magadon a fókusz meg a matchszámon miert nem a nőn?

2023. márc. 17. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Simán csak öregebb lettél, ezért nem kellesz már azoknak, akiknek régen igen. Ez nem az "appok" hibája, de érthető, hogy ezeket okolod, a legtöbb ember nem szereti beismerni, hogy "kezdek öregedni". (Amúgy nem vagy idős, de ha mondjuk 22 évesen simán összejöttél egy szép 22 évessel, ez ma már nem fog menni...)
2023. márc. 17. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Sokkal jobb személyesen ismerkedni. Egyik exem sem húztam jolna jobbra valószínű tinderen mert tökre nem az eseteim voltak, valami mégis megfogott bennük. Viszont volt 1 pasim onnan is, na ő külsőre számomra 10/11 volt, belsőre meg…🤮🤮🤮. Azóta nem is ismerkedek ilyen helyeken, nagy csalódás.
2023. márc. 17. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Az öndicséret büdös :)

Pszichológiai tény, hogy amit az ember gondol magáról, valójában az ellentétjét gondolják másik.

2023. márc. 17. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Pszichológiai tény, hogy amit az ember gondol magáról, valójában az ellentétjét gondolják másik."

Szerintem ez már egy kicsit a túlsó véglet. Az igazság rendszerint valahol a kettő között szokott lenni.

2023. márc. 17. 21:30
 7/10 A kérdező kommentje:
5: melyik pszichologus mondta ezt? idezd mar be kerlek. Regen hallottam ekkora hulyeseget
2023. márc. 17. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
5 en egy pszicchologustol azt hallottam ahol/amiben az erősségeid vannak ott/abban bántanak a legtöbbet.
2023. márc. 17. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:

3. Ne haragudj, de ez egy jó nagy baromság. Én 29 vagyok és tele a tinderem 19-23 éves lányok matcheivel, lájkjaival és sok ilyen lánnyal is randizom.

Csak mert TE személyesen nem érdeklődsz a 10 évvel idősebb férfiak felé (is), attól még relatíve sok nő igen.

2023. márc. 18. 05:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Fujd be magad Axe-al
2023. márc. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!