Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig nem késő ismerkedni általában?
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 12:48
11/18 anonim válasza:
Egyik nagynéném a gyógyfürdőben szedett fel pasikat, bőven nyugdíjas korúak már.
12/18 anonim válasza:
Mára az a kérdés inkább, hogy lehet e még valakivel, hiszen virtuálban élnek meg fültamponnal futkároznak:DDD
13/18 anonim válasza:
Mi a cél? Ha családot nem akarsz akkor sosem késő, ha szeretnél akkor azért 40 felett már késő van (már csak azert is mert ha lesz egy gyereked ennyi idősen, fel se nő mire meghalsz)
14/18 anonim válasza:
13-as, ugyan, 50 éves pasik még simán akarnak gyereket. Mármint van ilyen, találkoztam társkeresőn 46-52 év közöttiekkel, akik még első gyermekük anyját keresik, merthogy egy férfinek úgysem számít a kor.
15/18 anonim válasza:
Akarhatnak, de az már szerintem önzőség. Mi lesz a gyerekkel ha 20 eves koraban elpatkol az apja? Azert akkor meg nem abyira felnőtt.
16/18 anonim válasza:
Mivel a kapcsolatok nagyon bomlékonyak lettek minden korosztály fullon van szinglikkel úgyhogy sosem volt még ennyire könnyű ismerkedni szerintem.
17/18 anonim válasza:
15. Én is azt látom az ilyen későn gyermeket vállaló férfiak nem érik meg a gyermekeik felnövését sosem.
18/18 anonim válasza:
16-os - ismerkedni igen, jó kapcsolatot találni már annál nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!